跳至

首頁

尾頁

別墅

如題.
最好星期六日上午有得學
大會堂得星期五先有,請問邊到總有呢

洋房

你好,
我前2日係大堂路個M記附近到收張傳單...好似係貿易中心有間新開既教PHONIC英文中心...不過有試堂, 我都想帶我囝囝下星期6去試下...

男爵府

mingmingbaby, 請問有無電話查詢, 同oral , writting之頪既野?

洋房

我pm你啦~

男爵府

tks you.

大宅

Smiley, 亞囡學緊
http://hk.myblog.yahoo.com/joannelau1
等閒入黎看看, 我都是初初寫

大宅

可唔可以pm比我

複式洋房

有冇家長考慮報Jolly Kingdom, 因四人同行有永久85折. 我想幫個囡報!

DoDoSo  我有興趣呀

我有興趣呀  發表於 11-4-13 16:29

別墅

回覆 Jezy 的帖子

請給我資料

別墅

mingming_baby 發表於 11-4-8 10:48
你好,
我前2日係大堂路個M記附近到收張傳單...好似係貿易中心有間新開既教PHONIC英文中心...不過有試堂, ...

可否給我資料 thx

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆 CuteBaby07 的帖子

我有興趣呀

DoDoDo

男爵府

回覆 CuteBaby07 的帖子

我朋友個仔係舊生, 如佢湊夠3個新生, 佢都有八五折, 咁dodoso 同你就有2人. 欠1個新生就成組, 如係我問下朋友先. 報之前要聽sat.夜晚講座先. t: 2811-2999 book位. 好似仲有買一個月送一個月架.!

複式洋房

回覆 Jezy 的帖子

我係有興趣的, 可否幫我問問你朋友, 同埋報一個月送一個月的優惠可否85折優惠一齊用? 如果加埋DoDoSo, 再Join多一個便可以報了!!

Thank you So much!!

男爵府

####, 幫你問左la.佢地話三歲phonics班先有買一個月送一個月, 三歲以下係無買一送一架, 但都有成組八五折, 仲有係第一個月要正價, 第二個月係送架. 第三個月開始先係八五折.佢地改左制, 我地以前開始第一個月都有八五折. 只要俾小朋友個名同想報邊個centre佢地就得law!

咁你試下試堂果陣可否睇下有無多一個新生,
元朗區最快係30/4試堂. 你地如報名就要响1/5前la, 之後就未必有依d優惠la.

dodoso, 你係咪會打去試堂同聽講座先?

以上我剛打去問既資料, 希望可以幫到你地la.

複式洋房

Thank you Jezy,

我都係諗住幫阿囡報三歲phonics班, 但係咪要你朋友的舊生資料, 再夾多兩個學生就有此優惠? 如果係, 就需要取你朋友資料了.

等我明天打去問吓幾時可試堂先, 唔該晒你!!!

dodoso,

你考慮報咩班? 定會先試堂呢?

男爵府

唔駛客氣, cutiebaby .我個仔都响度讀, 佢之前都係同bk d mama夾埋4個成組, 到依家都係八五折, 佢讀完level 1 (book 1), 現在讀book 2, 所以希望將d有用資料俾你參巧下. 我聽佢地講五月一日前報就有買一送一, 都慳唔少架! 你地可以打去再問清楚.
yatkiu, 咁你會唔會打去book試堂? 如你三人(cutiebaby, yatkiu, dodoso) 加埋我個朋友既仔(舊生), 就有八五折成組la.

伯爵府

Jezy
請問你個小朋友是幾多歲開始學 Level 1 Jolly Kingdom 架? 學成點呀? 學完之後識D咩架? 表現如何? 我想問幾錢一堂? 我個囡而家28個月大, 唔知係咪時候比佢去學呢?

複式洋房

我打咗去報4/30試堂同聽講座, 5月1日前報名就有一個月送一個月優惠, 如試堂ok, 我諗會即刻報名.

dodoso & yatkiu,

你地考慮成點呀? 決定了就覆我啦, 或者約埋一齊去試堂呀?

男爵府

cutiebaby睇下你鈡意與否, 話俾我知la.

男爵府

我小朋友4yrs多開始學, 佢果時學單音, 現在學雙音, eg. ou, ai....., book 1 拿左cert, 老師都test過佢, d 單音都差不多識晒, 但係佢手冊次次都話佢good, excellent, 我嫌寫得好失真law, 唔係好信, 問過其他mama都係咁講, 次次都話好, 好少其他反面comment. 佢返一星期一堂, 佢有八五折, 好似$612一個月.
sn0629, 你女28個月, 可能佢地叫你報playgroup果d, 不過你要問下同試堂先知佢既程度.

首頁

尾頁

跳至