樓市動向

跳至

首頁

尾頁

大宅

元朗公園低密度豪宅 翠韻華庭 Greenery Place 768呎, 3房1套2廳, 全新裝修, 景觀開揚, 實用率高達82%, 非元朗區近年新盤可比, 特大主人套房, 間隔四正實用, 擺放傢俬冇煩惱. 此呎數圖則最靚, 放盤量小, 極為罕有, 真正賣一間就少一間.
近元朗市鎮公園, 空氣清新, 環境清幽舒坦.

有屋苑穿梭巴士, 小巴, 巴士(包括 968 特別班 及 268B 特別班, 直達中環及銅鑼灣的村巴, K68 往返西鐵站) 交通方便.

鄰近大會堂, 體育館, 大球場, 足球場, 兒童遊樂設施, 公眾泳池 及 即將建成的公立圖書館, 文娛設施充足.

鄰近元朗區各中小學名校, 如南元朗官立小學, 宏信小學, 元朗公立中學校友會小學, 趙聿修紀念中學, 新界鄉議局元朗區中學等等.

並設有豪華會所, 泳池、平台花園、乒乓球室、桑拿浴室、健身室、兒童遊樂場(可以便宜價錢, 訂場作生日會及其他慶祝活動之用)等一應俱全.

附近有7-11, 百佳, 茶餐廳, 韓式燒烤, 日本料理. 買嘢搵食十分方便.

屋苑內停車場月租便宜, 駕車人士至愛.

屋苑內有免費節日活動, 兒童興趣班, 優惠購物, 優惠港內旅行, 洗衣服務等等.

網上睇相 www.fotop.net/tracy29528

:-D 歡迎到我的Blog  :-D

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

請問幾錢
DoDoDo

大宅

DoDoSo, thanks for your interest. Please check PM.

大宅

pls send me the detail ,how much ?PM me ,thx.

大宅

tailovetnb, thanks for your interest. Please check PM.

大宅

歡迎預約睇樓

大宅

歡迎預約睇樓

大宅

幾$, 樓齡幾耐? 單位方向? 是否低層?

大宅

ricsabb, thanks for your interest. Please check PM.

大宅

價錢有得傾, 有興趣請PM 我!!

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

回覆:自讓元朗翠韻華庭768呎(3房一套,靚則靚景,實用率高,買家免佣

幾錢?座向?

大宅

gowu, thanks for your interest, please check PM.

大宅

大宅

大宅

大宅

減價, 有興趣請PM 我!

大宅

減價, 減價.
星期六前出貨!!
有興趣請PM 我!!

大宅

減價, 減價.
星期六(10月8日)前出貨!!
有興趣請PM 我!!

大宅

想知價錢, pm me

別墅

How much?

首頁

尾頁

跳至