影視娛樂

跳至

首頁
12345...84

尾頁

子爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

關仁隱事:「皇后」見「鹽醋」全裸嗒糖
2011年08月28日
「鹽醋」靚仔兼好戲,出道以嚟都好多戲拍,佢老婆「皇后」就由行天橋轉型做生意。兩個唔同圈子嘅人點解會撻着?聽聞全因鹽醋一身肌肉所致,話說皇后有次機緣下見到鹽醋影嘅相,當時鹽醋只係用張紙仔遮住下體,皇后一睇就嗒晒糖,仲講明要做鹽醋老婆!點知皇后真係主動出擊媾鹽醋,鹽醋係宅男一名,最愛匿喺屋企同打機,所以皇后吼準機會投其所好,話咁易就將鹽醋搞掂。

「鹽醋」- 彥祖
「皇后」- Lisa S

chaniris8  mouth:  發表於 13-3-6 16:08
SuSu2011  mouth:  發表於 12-12-19 10:52
LittleMss  失望男o既bad taste, 恐怖女o既似人妖兼勁八婆!  發表於 12-1-13 05:53
很想知道,追夢的人是如何踏出第一步?

子爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

關仁隱事:「魚肝油」自爆分手累「黑暗」
2011年08月28日
「魚肝油」啱啱同「黑暗」分手,有傳因為黑暗嘅壞習慣搣唔甩,所以魚肝油只好忍痛離開,不過魚肝油仲成日話唔捨得黑暗㖭。查實明眼人都知,成件事係魚肝油放料,一心為自己形象着想,完全冇諗件事對男友有幾大影響。關仁唔係幫黑暗,但魚肝油長期講嘢冇句真,連話分手時間都前言唔對後語,其實魚肝油初出道時已有鋪作嘢癮博見報,今日話屋企火燭,聽日話被困廚房,離譜到冇人信。

「魚肝油」- 莊C敏
「黑暗」- 吳浩X

子爵府

關仁隱事:「花弗」拜金仔可攣可直
2011年08月28日
「花弗」自從同「公主」拍拖後,周圍嘅人都鬧爆呢對癡男怨女,亦都唔睇好佢哋,梗係啦,花弗咁衰,有異性冇人性,疏遠晒啲親友,關仁睇到眼火爆,加上花弗本身係大滾友一名,以前已經成日過大海搵小姐開房,真係唔滾唔舒服。

同性包玩
點知花弗可以為錢做乜都得,仲男女通殺,關仁聽聞,生得白白淨嘅花弗,喺幾年前曾經被同性包玩,當時有個老闆豪花咗一筆錢包花弗去馬來西亞 5日吃喝玩樂,仲入住當地嘅 5星級酒店,嗰時好多香港旅客都見到㖭。

rosaki  sorry, 下面已經拆解左答案, 嘻嘻~  發表於 12-3-22 14:55
rosaki  會唔會係蛋糕同baby呀??  發表於 12-3-22 14:53
獅子仔媽媽  即係邊個?  發表於 12-2-17 19:41

子爵府

關仁隱事︰「白麪包」撬走「西瓜」又放棄
2011年08月29日
「白麪包」早排撬走「迷你椒」嘅男友「西瓜」,而白麪包就完全唔理行內人眼光,繼續黐實西瓜,情到濃時,白麪包仲放低佢自以為高傲嘅一面,經常踩上男方屋企過夜。之不過經過一輪甜蜜之後,近日白麪包同西瓜已經悄悄地玩完,原因係白麪包不嬲都唔會為一棵樹放棄一片森林,一有靚仔、型人出現就雙眼放光。西瓜就梗係收到風啦,但佢都係工作狂,一做嘢就可以廿四小時不眠不休,拍拖嘅嘢更加放埋一邊先,所以白麪包想搵佢時又搵唔到,久而久之,白麪包咪嫌佢悶,索性斬纜囉。

白面包 = 黑鮑 = 阿嬌
迷你椒 = 辣椒仔 = 鄭溶
西瓜 = 莊冬X

connielamyee  me too...估唔到~  發表於 11-8-29 14:47

禁止訪問

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 貢獻勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

嘩~好勁呀~
全部都知講邊個

子爵府

關仁隱事:「 J哥」孖大山私竇媾女
2011年08月30日
為逃避狗仔隊追蹤,最近人緣極佳嘅「小肥」喺尖沙嘴山林道整咗個私竇,等圈中友好要媾女都可以有個地方,呢排唔少藝人好鍾意落去,特別係兩位當紅男星「大山」同「 J哥」就幾乎一個禮拜都會落去一次,聽講呢個場有唔少北方佳麗搵食,而且質素相當高,所以吸引到兩大紅星成日落去玩,大山同愛唱哥落到去,成班女就會黐晒埋去。而且嗰條街都有一班泊車仔實有冇外來車輛,傳媒嘅狗仔車想擺喺呢條街等運到真係好難。家香港啲明星都喜歡玩私竇,銅鑼灣、中環同尖沙嘴都有,咁啲明星、名人媾女就可以玩得更輕鬆啦!

「小肥」= 至 矮
「大山」= Chok Fung
「 J哥」= 唱 K

子爵府

關仁隱事:「公主」出風頭激嬲家姐
2011年08月31日
「公主」一向鍾意出風頭,最近佢同「花弗」拍拖哄動全城,真係完全合晒公主心意。原來,公主家姐「煎 pan」一早同公主傾好,叫佢出席自己有份搞嘅大型公開活動,諗住呢次係公主公開拍拖之後第一次見傳媒,一定夠晒噱頭,點知突然殺出個程咬金「紙包蛋糕」,佢搶先以 8萬蚊出騷費請公主出席另一個公開活動,雖然公主唔恨錢,但因為佢心急曝光出風頭,所以應承咗紙包蛋糕出騷。煎 pan俾人搶咗頭啖湯,自然激到生蝦咁跳,尤其是唔高興公主手指拗出唔拗入。公主知道衰咗,於是諗方法冧番煎 pan,就係喺煎 pan搞嘅活動,同花弗首次一齊亮相,就係咁,煎 pan先至順番條氣。

又係陳山x同何家千金

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

22May 發表於 11-8-31 13:42
關仁隱事:「公主」出風頭激嬲家姐
2011年08月31日
「公主」一向鍾意出風頭,最近佢同「花弗」拍拖哄動全城 ...

公主 - 超雲 ????

子爵府

關仁隱事:「大姐」架生退化冇仔生
2011年09月01日
比好多男人更講義氣嘅「大姐」,結婚後一直好想要小朋友,反而佢老公就唔多想要,因為佢老公「大寶」由細到大都唔鍾意小朋友,之不過大姐好想要,佢就隨佢鍾意,配合佢生,但用自然方法等極都冇,人工受孕又唔成功,大姐都去見盡法師同醫生都唔掂。
關仁聽啲醫生講,話大姐有 BB機會好微,一來年紀大,二來副架生用得太盡都會失靈。大姐交際手腕係有一套,幾年前某富豪追佢,送咗成億畀佢後兼開口同佢求婚,結果佢思前想後,始終都係愛大寶多啲,所以就拒絕咗富豪好意,但富豪真大方,竟然冇要求攞返送出去嘅禮物。

「大姐」= +O
「大寶」= Tony Leung

connielamyee  agree~  發表於 11-9-2 09:36

子爵府

關仁隱事:「小花」送畫冧高登獲加戲
2011年09月02日
「小花」嘅新聞搞咗一輪後佢終於肯收聲,因為佢終於睇清楚事實,知道公司唔係冇咗佢唔得。話時話,小花冧人的確有一手,同佢拍檔過嘅導演或者對手多多少少都俾佢電過。佢冧人嘅手法的確與別不同,雖然佢冇乜墨水,但畫畫都叫做有啲天份,小花就利用呢樣長處。好似同佢合作拍《至高無上》嘅導演「高登」就收過佢畫嘅畫,搞到高登鬼咁開心,仲加重咗小花唔少戲份,之後仲搵佢拍多咗套戲㖭。不過小花拍親嘅戲都唔掂,令佢成為票房毒藥不特止,最令佢不忿嘅係死敵「港產 AV」都有兩、三部戲叫做彈出,所以佢一直都好想埋導演「諗你」堆,可惜人哋唔受佢個套。

「小花」= 傅X
「高登」= ??
「諗你」= X念心

子爵府

關仁隱事:「大隻妙」媾仔只為搶風頭
2011年09月04日
近日最熱門嘅戀情之一,都非「大隻妙」同「褲穿窿」呢一對莫屬,雖然唔少人喺大隻妙面前都似係衷心祝福佢,但係私底下其實都唔多睇好呢段戀情,點解?因為好多人都知道點解近年大隻妙戀情多多,表現咁高調,查實都係因為佢唔抵得個細妹「索爆」。

妒忌索爆
自從索爆越大越靚之後,成日都成為被追訪嘅目標,加上佢又靚又識講嘢,不知冧得啲男記者幾開心,搞到幾乎日日見報,個樣同身材明顯唔及細妹嘅大隻妙見到咁當然不是味兒,於是把心一橫落力扮靚狂媾仔,除咗要爭取見報,同樣要展示吓自己嘅魅力,唔想畀索爆搶晒風頭。

「大隻妙」= 超X
「褲穿窿」= 蔥蔥

LittleMss  佢bad taste溝件垃圾又著到鬼咁馬六,曝露當性感,見到都噁心啦!  發表於 12-1-13 05:59

子爵府

關仁隱事:「河粉」脾氣怪專業搭夠
2011年09月04日
「河粉」性格率直,唔識轉彎,仲有少少自視過高,覺得自己係巨星,搞到得罪唔少人,喺香港亦越做越差,最後索性過寶島發展,點知反應又幾好喎,所以佢又回流返香港做舞台劇。其實河粉雖然唔易相處,但佢做嘢時真係好鬼認真,話說佢之前拍硬照,為咗營造氣氛,現場係咁噴啲假雪粒,噴咗成十個鐘,所有工作人員都被噴到係咁流鼻水,但被正面狂噴嘅河粉面不改容,即使噴到滿面雪粒,佢都繼續死頂,認真專業。

「河粉」= 河CC??

子爵府

關仁隱事:「闊面人」低調培育斷背情
2011年09月04日
「闊面人」離婚後,好快就同「舞男」撻着,感情生活認真多姿多采,不過關仁聽聞原來闊面人仲試過斷背情,對象係「男人婆」,其實闊面人同男人婆嘅曖昧關係早喺闊面人初出道時發生,佢哋愛到好低調,只有幾個密友先知,其中一個係「妖妖」。當年妖妖曾經同男人婆一齊,但成日俾傳媒撞破好事,公司下令要分手,咁啱妖妖介紹咗闊面人畀男人婆識,兩人一拍即合,雖然有段時間男人婆左右逢源,但難得妖妖唔介意。

「闊面人」= SaSa
「舞男」= William
「男人婆」= ??
「妖妖」= ??

hoiching930  「男人婆」= 何cc
「妖妖」= joey  發表於 12-2-24 10:54

子爵府

關仁隱事:「天陰」真空睡衣誘導演
2011年09月05日
家啲國產女神真係好進取,唔放過任何上位機會,尤其啲新紮嫩模同小演員,佢哋唔單止接受大改造,趁啱啱出道整容大執,變成大眼尖臉嘅人間胸器,有部份仲好善用女人嘅原始武器,一見啲薄有知名度嘅男演員或者劇組高層,即刻送秋波黐得就黐。好似變臉國產女星「天陰」,就直情開晒壇色誘劇組監製同導演,有人曾經親眼見到天陰有次喺內地拍戲,同監製、導演住埋同一酒店兼同一層,但入夜後佢就着住入面真空嘅透明睡衣,打開房門瞓覺,司馬昭之心就路人皆見啦,唔少人對天陰嘅做法都打個突,覺得佢太離譜,影衰演藝界。

「天陰」= 吳 Ching Ching

子爵府

關仁隱事:「小樽」坐人大髀揩油水
2011年09月06日
內地女星要走紅,大部份都係要瞓完一張床再瞓另一張床搵機會,所以佢哋要爭出位,其實幾辛酸。好似「小樽」同內地某大導搞上咗,打響知名度之後,事業可以話係一帆風順,不過其他女星就好唔妥佢,因為佢專搶人老公同男朋友。上次小樽喺外國一個名人活動,見到某大公司老闆,就即刻獻晒殷勤,仲坐喺人哋大髀上,完全唔理旁人目光,其他在場嘅名媛同女星都睇到眼火爆,仲喺小樽背後鬧爆佢,話佢係狐狸精,其實以小樽家嘅身價同搵錢能力,都唔明佢點解仲要做到咁 cheap。

「小樽」= 章子X

子爵府

關仁隱事:「數字小姐」靠神棍打救
2011年09月07日
公仔箱呢排風雲變,「大師」重振聲威,同另一高層「數字小姐」會掀起連番惡鬥,數字小姐當然驚地位不保,佢雖然信教出入教堂,但身邊有成班神棍陪伴左右。神棍「喳喳」為保節目繼續有得撈,佢不停向數字小姐獻計,教佢擺陣擋煞,仲話可以財星高照,數字小姐寧可信其有,為保飯碗就聽晒話,數字小姐信到底,關仁知道其實喳喳冇乜料到,幫人指點迷津都成日搞錯晒,所以佢作主幫數字小姐獻計,到底係真係幫到佢,定越幫越忙,大家真係要放長雙眼去睇。大師歸位真係要重整旗鼓,佢要清舊黨,數字小姐派即將有得震冇得瞓。

「數字小姐」= 620
「大師」= 至暈
「喳喳」= 麥00

公爵府

22May 發表於 11-9-5 10:40
關仁隱事:「闊面人」低調培育斷背情
2011年09月04日
「闊面人」離婚後,好快就同「舞男」撻着,感情生活認 ...

男人婆 係何cc

珍珠宮

回覆 22May 的帖子

「妖妖」= ?? joey ??

子爵府

關仁隱事:「阿男」囝囝狗眼看人低
2011年09月08日
香港特產港孩,娛樂圈入面何嘗唔係遍地呢類小朋友。好似一向以鐵漢見稱嘅「阿男」中年得子「隱惡」,佢教仔一向嚴就係人都知,但嚴父又未必出乖仔喎!有次阿男揸住架新買嘅歐洲名車,去到灣仔間名人飯堂食晏,咁啱有記者喺門口,阿男兩公婆同記者打完招呼就入咗去,個仔見到爹哋入咗去就即刻同記者哥哥姐姐打牙骱,佢話:「我爹哋架車靚唔靚呀,開道門畀你睇吓吖。」當有位男記者真係走埋去想望時,點知隱惡就話:「睇還睇小心呀,成 200幾萬你賠唔起㗎。」班記者如果唔係親耳聽隱惡講呢番話,都唔信呢番話係出自小朋友嘅口。

「阿男」= 阿呂??

首頁
12345...84

尾頁

跳至