夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

老公親口認咗

我琴曰知道老公前幾曰老咗大陸去玩女人,佢自己認咗!
我睇到佢手提有一個女仔電話號碼,同簡體messenger,d messeger內容都係話寂寞嗎,回家嗎,找我嗎,我一睇已經唔對路,我即刻抄我老公起身理論!
因為我老公平時返夜晚,所以朝早訓咗教我可以睇佢部手提,我知道第一時間問佢d messeger係邊個,開頭佢剩係擰頭,我再問邊個,佢先答我係前幾日無返工同d friend返大陸去玩個隻雞send d messeger,我問佢叫雞會有你電話.佢話隻雞自己咁落去,我即刻大哭,佢話因為壓力大,去發洩,同話同佢隻雞只係交易,無感情!佢話一定唔會鐘意隻雞,叫我比機會,佢話只係試過一次,佢話做完之後好唔安樂,問我用咩辦法可能彌補,佢話一定唔會再去,個陣我傷心到我到形容唔到,各位媽媽有無以上經過或有意見可提出比下我!thank you!

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
I LOVE YOU BABY !

侯爵府

Re: 老公親口認咗

大宅

我自己就覺得一次不忠, 百次不用 :-| , 我之前已經同我老公講過, 你去滾, 你一定要100%肯定我唔會知道, 如果我一知道, 下場只係得一個--離婚.......講真touch wood真係發生咗, 我諗我會同之前諗既一樣, 帶個仔走, 但係唔會離婚住既, 諗清楚自己應該點做, 冷靜一下, 離婚對自己有好處定係壞處.....就算真係唔離婚, 我都唔會好似以前對佢咁好 :tongue: :tongue: :tongue:

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

咁你自己想點?

如果你選擇原諒佢就要忘記呢件事,否則你心裡面永遠都會有條剌係度。

大宅

唉.....其實睇你信唔信佢唔會再出去玩囉....如果信....唔洗我地教你都會比一次機會佢....但如果唔信...得一個去向...就係分開...
所以我幾時都話千其唔好比男人上大陸....實渣都冇...我老公張回鄉証我都收起o左....每日都check實佢...哈哈...冇得出古惑...

翡翠宮

咁佢無返工你可以唔知, 佢話寂寞減壓而去的話, 咁佢自己可以寫包單第二時唔會再寂寞, 唔再須要減壓咩 我係怕佢滾上隱, 心思思咋, 你夠唔夠膽擔保佢今次真係佢既第一次呀 不過咁若果你想比個機會佢都無可厚非, 人誰無過呀, 但我只可以同你講, 若然你願諒得佢的話就一定以後唔可以再提, 免得鬧交, 但即使真係願諒都唔可以咁快, 否則佢只會好容易有第二...三..次

水晶宮

畀面勳章

哈哈笑

我同你一樣, 我不嬲都同老公講架, 如果佢去滾的話, 就唔該玩得"醒"d, 千祈唔好有蛛絲馬跡比我知, 如果比我知道, 後果只有一個, 就係"離婚", 我會自已帶埋阿仔走. 不過講真, 萬一真係發生呢d事嘅時侯, 我都唔知自已係咪真係可以咁理智 ? 就算唔離婚, 我個心都一定會有條刺, 個腦仲會成日浮現出"個衰佬同隻雞攪緊野"嘅情景, 咁樣就簡直係精神折磨了!

男爵府

我會用老公手機當個老公面打比隻雞, 叫佢咪鬼搵我老公, 我老公同你係交易, 然後比個電話老公當我面丙鬼隻雞, 仲要用speaker比我聽住, 如果老公咁都肯, 就當佢真係交易比個機會佢, 同埋要佢改電話no.

公爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

有一樣嘢一定要提吓你, 你要問吓佢有冇做足安全措施.
佢"領"嘢佢自己受, 千祈要唔好害倒你.
如果你原諒咗佢, 一定要捉佢去驗身.

翡翠宮

pinkava講得好 仲要大大聲話[size=xx-large]我老公話唔會鍾意你呢隻大陸雞喎

大宅

我個諗法同哈哈笑一樣,但唔係我走,而係佢走,我老公一年都會出trip幾次,而我係佢去之前都提佢,萬一有咩"意外"發生,我唔理有心家無意,我都唔會原諒,而佢就一定要離開屋企.比間屋我同e仔女,唔好妄想我會比佢見佢地.

男爵府

ringoivy 寫道:
pinkava講得好 仲要大大聲話[size=xx-large]我老公話唔會鍾意你呢隻大陸雞喎

咪"湊系"lor (sorry 發音有少少唔正), 交易黎之麻, 拔d雞任何幾會都唔放過, 個個男人都call, 落埋d肉麻骨痺野, 睇下邊條水魚上釣先。如果係我老公, 佢肯好惡咁同雞講, "交易黎乍, 咪洗指意有下文呀, 咪再騷擾我地呀, 臭雞" 我會順番晒。

當然雞唔係有罪, 佢都唔想做雞既, 但係佢地都要專業d, 交易完左就算, 但想坐正、攪人地屋企就唔岩啦。講到尾, 男人都抵打

大宅

我想分開,但係d細佬唔知點,我哋大人就有手有腳,但d細佬唔可以自己搵食,我驚自己返工搵埋都唔夠養兩個and養自己!
我自己唸咗成晚,我想比一個冷靜期大家,等佢自己唸吓,亦都比我認真行下一步,但佢以家成日響度痴住我,求我比機會伯佢,我叫佢去佢阿媽到住,佢唔肯,咁我應該點!
I LOVE YOU BABY !

大宅

我就覺得唔係你老公鍾唔鍾意隻雞,而係你可唔可以容忍同原諒佢今次.如果自己都冇辦法接受,咁唔洗諗啦~小朋友見你成日唔開心,佢都唔開心咖.

禁止發言

別墅

要好好想清楚/問下自己想點

公爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

首先, 千祈唔好衝動, 你比一個冷靜期大家係好啱, 但係唔好比佢知到你驚自己返工搵埋都唔夠養兩個and養自己.
如果唔係, 佢就會睇死你唔會同佢離婚. 可能佢重會變本加厲添

大宅

你個心仲未諗定就要對佢強硬d...哩個時候一定唔可以心軟住架...哩次係第1次...如果你心軟下一次就好難想像架.....
即係你越唔比佢去玩...佢就越想玩....你一定要堅持呀...

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 老公親口認

水晶宮

我都唔知講咩好..你老公唔似第一次
:-|
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

首頁

尾頁

跳至