美容扮靚

跳至

首頁
12345...16

尾頁

男爵府

(1)嫩白緊緻納米面膜 (金白盒)

功效:緊緻、深層美白、改善膚質

(2)控豆修護納米面膜(綠白盒)

功效: 有效舒緩容易泛紅敏感的肌膚,幫助去除豆豆印痕,補充水份及養份、平衡油脂分秘

(3)淨白淡斑納米面膜 (藍白盒)

功效:深層護理,美白滋養

(4)膠原蛋白極致保濕面膜 (藍盒)

功效:保濕、抗氧化、提升肌膚彈性

(5)燕窩百合緊緻亮白納米面膜 (淺橙盒)

效:保濕、抗老化、嫩白

(6)蘆薈仙人掌花保濕納米面膜(淺綠盒)

功效:保濕、舒緩、抗敏

(7)蝸牛極致滋潤活膚納米面膜 (淺啡盒)

效:保濕、舒緩、抗老

(8)黑珍珠金盞花淨白納米面膜(淺藍盒)

能:保濕、淨白

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

4同7我有用..
仲有隻係黃白盒..
補濕既..都OK~~

男爵府

陪月勳章

(1)嫩白緊緻納米面膜 (金白盒)

功效:緊緻、深層美白、改善膚質

功效:保濕、抗氧化、提升肌膚彈性

功效:保濕、舒緩、抗老

呢三款我成日都會用, 我覺得保濕勁好.

子爵府

男爵府

The yellow box one and snail one are good

男爵府

我隻隻都試過, 長用就有呢四款!

(2)控豆修護納米面膜(綠白盒)>>>一谷暗瘡就用

(1)嫩白緊緻納米面膜 (金白盒) >>>Random 用

(4)膠原蛋白極致保濕面膜 (藍盒) >>>Random 用

(7)蝸牛極致滋潤活膚納米面膜 (淺啡盒)>>>Random 用

你地會Random 用定係fu 完一款先再fu 第2款??

大宅

grace911 發表於 12-3-25 12:57
(1)嫩白緊緻納米面膜 (金白盒)功效:緊緻、深層美白、改善膚質
(2)控豆修護納米面膜(綠白盒)功效: 有效舒 ...
我都有用開美肌之誌既mask, 新款個4隻mask最近都買埋黎試.
我覺得咁多款都好補濕同有效果, 舊款mask中, 覺得金色既嫩白緊緻最好用.

新mask中, 我覺得燕窩百合最好用~

~開開心心過每一天~

大宅

grace911 發表於 12-3-26 15:08

我多數都係Random咁用的, 得控豆修護個隻就只會係有暗瘡個陣先用.
多數都會連續2-3日, 之後再Radom用返d保濕美白mask.

平時一星期都會fu 2次mask, 前排天氣特別乾燥, 都會fu返密d / 連fu 2-3日
~開開心心過每一天~

大宅

回覆:咁多款美肌之誌有邊隻係最補濕最有效呢?

我覺得呢兩隻最好用

(6)蘆薈仙人掌花保濕納米面膜(淺綠盒)
功效:保濕、舒緩、抗敏

功效:保濕、舒緩、抗老

男爵府

kai3028 發表於 12-3-25 13:43
4同7我有用..
仲有隻係黃白盒..
補濕既..都OK~~
黃白盒..... 好似有見過, 但係唔係間間都有? 因為我去開個幾間而家唔係好覺眼有呢盒.咁黃白盒全名係咩??? 有咩功用??

男爵府

想問問 用過 (5)燕窩百合緊緻亮白納米面膜 (淺橙盒) 和 (6)蘆薈仙人掌花保濕納米面膜(淺綠盒) 既你地.

呢2隻我未試過呀, 又想買左試試….
你們可唔可以講下用左次後覺得點呀??

男爵府

grace911 發表於 12-4-1 15:13
黃白盒..... 好似有見過, 但係唔係間間都有? 因為我去開個幾間而家唔係好覺眼有呢盒.咁黃白盒全名係咩??? ...

我終於見到黃白盒啦..... 原來叫淨白補水納米MASK.

男爵府

grace911 發表於 12-3-25 12:57
(1)嫩白緊緻納米面膜 (金白盒)功效:緊緻、深層美白、改善膚質
(2)控豆修護納米面膜(綠白盒)功效: 有效舒 ...
其實隻隻都好用, (1), (2), (4), (6) 同 (7) 呢幾款我覺得最補濕同最好用

男爵府

grace911 發表於 12-3-26 15:08

美肌之誌好多款都係補濕為主, 所以我多數都會Random咁用.

如果想做多d美白, 我就會連續用一排金色個款,

因為我覺得呢款fu完美白功效都明顯.

黎M前想谷暗瘡/出多左D暗粒, 我就會用控豆個款.

大宅

回覆:咁多款美肌之誌有邊隻係最補濕最有效呢?

我最buy 4同7,堅好用同補濕**
你可以買$79.9既pack裝吖,又平d又可以有幾款試

瑪瑙宮

我買左金色盒, 唔好用, 唔啱我 >.<

男爵府

Nancy20090615 發表於 12-4-8 12:30
我買左金色盒, 唔好用, 唔啱我 >.
我見好多人都話金色盒好用, 我自己都有用過, 感覺良好, 好滑呀!你點樣唔岩用呀?? 講來聽聽~~

瑪瑙宮

grace911 發表於 12-4-10 12:53
我見好多人都話金色盒好用, 我自己都有用過, 感覺良好, 好滑呀!你點樣唔岩用呀?? 講來聽聽~~

...

可能我用過廣源良同白絲嬌麗感覺比較爽, 好舒服, 美肌呢款我覺得有 d 立, 唔太喜歡.

男爵府

Gailepig 發表於 12-4-8 01:07
我最buy 4同7,堅好用同補濕**
我間唔中都有買BOX SET 架, 就係貪佢$79.9 就16片裝 ,咩都有~~~真好平!
嫩白緊緻納米面膜 x2
淨白淡斑納米面膜 x4
膠原蛋白極致保濕面膜 x4
淨白補水納米面膜 x4
瞬間撫紋淡斑納米眼鼻膜 x2

如果我用BOX SET, 我真係會跟住佢教既STEP咁連續敷7日, 效果好好架!

男爵府

陪月勳章

Nancy20090615 發表於 12-4-10 12:56
可能我用過廣源良同白絲嬌麗感覺比較爽, 好舒服, 美肌呢款我覺得有 d 立, 唔太喜歡. ...

白絲嬌麗都OK架, 佢質地似CREAM,
美肌之誌質地似JEL咁,
同埋白絲嬌麗因為佢無香料,無酒精,
所以敏感人用就啱

Lee119  嗯, 呢隻好岩冬天用.  發表於 12-4-12 19:32

首頁
12345...16

尾頁

跳至