夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

大宅

陪月勳章

我可以點?

有時都要理智啲,咁樣可以持續到幾時?

禁止訪問

引用:我同我老公係有左先結婚,bb岩岩出世,我發

大宅

回覆:tsztsz._. 的帖子

只想講一句,佢儍左?我一定會帶埋BB 走。我接受唔到囉。
其實最緊要你可唔可以接受,你接受到未得囉,每個人的想法都唔同!

kingbb I am 7 years old. ;-) :-D :-D

複式洋房

引用:有時都要理智啲,咁樣可以持續到幾時?

原帖由 PPChi 於 12-04-17 發表
有時都要理智啲,咁樣可以持續到幾時?
我say no,問佢係咪寧願放棄我地呢邊全部野都要同個女仔一齊,佢叫我比時間佢。

大宅

依家咩年代?佢好自私!同埋我睇最後佢家人亦未必會唔理佢!睇得太多了,佢哋始終係一家人有血緣!咁妳要保重身體,啱啱生完好辛苦。妳自己有冇朋友、家人可分擔?堅強d呀!

複式洋房

引用:Quote:原帖由 tsztsz._. 於 12-04-17 發表

原帖由 天使心公主 於 12-04-17 發表
只係個男人自私!佢做呢啲野時有無諗過你?
如果個小三真係有bb到時生出來,會唔會叫你大媽先?仲有,個女人 ...
有做野,二十一歲。

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 PPChi 於 12-04-17 發表有時

複式洋房

引用:依家咩年代?佢好自私!同埋我睇最後佢家人

原帖由 chrisjones 於 12-04-17 發表
依家咩年代?佢好自私!同埋我睇最後佢家人亦未必會唔理佢!睇得太多了,佢哋始終係一家人有血緣!咁妳要保 ...
可能唔係佢屋企人唔理,係理唔到佢,因為佢會放低我地呢邊,包括佢屋企人,而去照顧小三,聽講小三無屋企人。

複式洋房

引用:Quote:原帖由 tsztsz._. 於 12-04-17 發表

原帖由 天使心公主 於 12-04-17 發表
你應該大佢!你要我同第二個女人分老公,甘你應該做好得到老婆一半的準備!

太自私!
無錯,我都聽過呢句。

別墅

回覆:我可以點?

即使佢回頭是岸,認真咁諗諗,妳真係可以原諒佢?全無懷疑同擔憂?心裡面呢條針唔容易拔走...

凡事由其自然; 遇了處之泰然; 得意之時淡然; 失意之時坦然; 艱辛曲折必然; 歷盡滄桑悟然!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

痴左線咩!佢係咩呀?做齊人呀?以為仲生活起古代呀?過一排搬埋黎㖭呀!你偉大既就叫c6二個揀一個,不過係我就二話不說頭不回離婚!咁怏就有二奶,仲理所當然咁等佢分配時間,使吾使好似皇帝咁翻名牌今晚去邊瞓?一世流流長往後陸續有來呀!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

C6揀吾到就幫佢揀,等佢同2奶一齊,做你個位,他朝君君體也相同!

珍珠宮

下,你甘願同人分享自己老公,你都好大方喎

洋房

我明白你嘅痛苦,太難受喇。但吾可以俾佢揀,你要知道你自己邊方面優勝過小三,你就要加強去。

男爵府

引用:只想講一句,佢儍左?我一定會帶埋BB 走。

原帖由 16628 於 12-04-17 發表
只想講一句,佢儍左?我一定會帶埋BB 走。我接受唔到囉。
其實最緊要你可唔可以接受,你接受到未得囉,每個 ...
agree

子爵府

樓主:

你還這麼年輕,犯得著為一個三心兩意的男人這樣委屈求全嗎?他根本一點都不愛你或小三,如他愛你就不會和小三一起半年,即他可能根本一腳踏幾船,你有了bb他馬上找小三,現在弄得小三也有了bb,他就叫你讓他分配時間兩邊走,他根本是一個自私自利的人,小三不見得同意,他不懂珍惜你,你根本應該把他掃走,他有小三,還可以繼續有其他女人,一個連做人老公和爸爸的男人都不懂的人,你和孩子的未來堪慮。快叫他作決定,要小三還是你,你可以盡快離開他重新找尋屬於自己的人生還實在些。

力加油!

ann16688    發表於 12-4-18 12:41
mc <()>

洋房

你仲咁後生,要令佢諗番你地拍拖嘅甜蜜:
令佢追番你。

禁止訪問

畀面勳章

男爵府

愛是自私的,無可能同人分享愛人的!如果能,哪不是愛!只是唔想輸!掉轉是你有第三者,他又能接受嗎?

首頁

尾頁

跳至