夫婦情感

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

我同老公拍拖21年,結婚2年,啱啱仔仔出世。
就生之前,我已發覺佢同一個女同事,成日Whatsapp,我問佢有乜咁多嘢傾?宜 係婇密,但我睇過內容,真係無乜嘢。佢答應我唔傾咁多。
過咗一排,我發覺無哂記錄,連個名都無埋,好奇怪。因為係同事,正常交往都無?跟住發覺佢哋轉用其他方法傾,最後用line,因為有password。我問佢點解,佢話佢哋無嘢,只係傾公司八卦嘢,費事其他人睇到。其實我唔信,但佢唔認,我迫佢都無用,又唔想迫開line啲內容,因為有私隱。同埋我第二日就生。
但今日,我用佢部notebook想send email俾佢,一入gmail,就入咗佢account。喺寄件備份,居然有佢哋喺line嘅內容,有話好愛等。我即刻問佢,佢知無得唔認,就認佢哋拍緊拖,無上過床。我問佢想點,佢話會佢分手,我叫佢而家打俾佢講,佢唔肯,我叫佢用line send短訊,佢唔肯,佢話想處理得好啲。我問咁即係點,要幾耐,佢初頭話一個月,我話唔得,點解要咁耐,佢知佢有老婆,個仔啱啱出世,分手咁難?佢唔出聲,覺得我唔體諒佢。
而家,佢出咗去話同佢分手。
P.s, 佢之前話個個都知佢有老婆,同個仔就嚟出世,嗰個女仔係妹妹仔,有男朋友,同男朋友感情好好,係基督徒,唔會有嘢!

禁止訪問

畀面勳章

引用:我同老公拍拖21年,結婚2年,啱啱仔仔出世

伯爵府

原帖由 karryy 於 12-05-23 發表
就生之前,我已發覺佢同一個女同事,成日Whatsapp,我問佢有乜 ...
同男友感情好好,基督徒不會亂來mouth:
對照上勾人老公做第三者,這真是諷刺又矛盾!
有沒有發生關係,樓主肯定比任何人了解先生。

這世界唯一不變的就是變

別墅

就生之前,我已發覺佢同一個女同事,成日Whatsapp,我問佢有乜 ...
佢真係好衰,啱啱有baby,出面就有個妹妹仔,仲話你唔體諒佢比我要佢即刻簡,不過d妹妹仔好難搞

大宅

老公有外遇

最憎啲咁既x街!陀仔辛苦到爆唔體諒不特止仲要偷食!有左之後真係愈黎愈憎男人

豬師奶8    發表於 12-5-23 22:54

伯爵府

老公有外遇

你老公擺明想拖啦,仲要一個月咁耐!佢咁冧個妹妹仔,就算話分手都吾知係咪真啦! 而家基督教未婚都好多人吾理照上床! 個仔岩岩先出世,樓主真係慘

男爵府

回覆:老公有外遇

有時都唔明,分手就分手點解要做得好好睇睇,搵岩時間。男人唔想做既野永遠都有excuse。做錯野永遠都唔認,直至比人踢爆。

你依家比d 時間,睇下佢攪成點!

MANGAWONG    發表於 12-5-24 01:16

男爵府

引用:最憎啲咁既x街!陀仔辛苦到爆唔體諒不特止

原帖由 未來人生 於 12-05-23 發表
最憎啲咁既x街!陀仔辛苦到爆唔體諒不特止仲要偷食!有左之後真係愈黎愈憎男人

...
我認同,我陀緊個時就捉倒我老公去偷食。我依家當佢係死既,努力工作,唔會比任何人睇唔起。

大宅

回覆 回覆:scmtse的帖子

bb出世會喺媽咪到坐月,坐完唔想反黎陀緊一直都想走,但唔想屋企人多野講!佢無偷食,但無理我感受囉,由有左到宜家都係為食野而嘈好厭

大宅

佢返咗嚟,其實無去搵人,我問佢想點,佢話佢自己都未知!我心好痛!佢話其實4月中試過出一次事,我老公要去澳門的,個妹妹仔話去陪佢,飲大咗,出一次事喎!唉!而家啲女仔真係!我問老公,佢明知你有老婆,佢想點,佢話佢想我哋分開!

點解咁厚顏無齒㗎!我老公要諗,即係想拖啦!我應該點?

大宅

我c6又係溝左妹妹仔,事情發現至今,已經8個月了,一直拖,次次話解決都解決唔到,呃我一次又一次,早排發現佢地仲有聯絡見面!偷睇 c6 whatsapp(佢又係好on居咁將通話紀錄save去email) 仲話好鐘意人之類,早排我講哂比佢屋企人知,佢屋企人比壓力佢先死去同人講清楚(但係唔決絕,扮哂情聖,留條後路果隻),條女好似會等佢,係咪吹漲?!我而家在娘家住了一星期,諗起就火滾!

子爵府

BK Milk勳章

講咩基督徒、咩會分手,全部藉口。
你先好好準備生bb嘅嘢,生咗唔准佢掂個BB。玩得咁開心吖嗱!醫院唔准佢探病,只准找數,back up 所有資料留底,限佢一星期搞掂,唔係律師樓見。

connie_w0828    發表於 12-5-23 23:08

子爵府

BK Milk勳章

Sorry 睇錯咗,原來bb已出世。
你唔俾壓力佢,佢只會拖,咩叫唔體諒?一陣你產後抑鬱點算?你同bb有咩事佢𠄘擔得起咩?牛唔飲水唔噤得牛頭低,係我就企硬,唔理佢當佢透明,最好趕佢出街!

大宅

你老公根本冇後悔,而且只採取拖字決!你要儘快處理這件事!加油!

別墅

以我經驗,你老公都係耍你啦,一定想拖得幾耐得幾耐,佢呢個moment應該迷左落個小三度架,所以樓主要真係諗下下一步應該點做呀,add oil

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

個妹妹仔一定唔係基督徒啦,係用黎呃你老公既手段....可能有返教會,但係未受洗係唔算架囉....

子爵府

BK Milk勳章

由佢,踢佢出街,佢咁鐘意玩𡃁妹吖嘛,等佢去做人第三者囉!佢唔主動tum返你都唔好理佢,反正㸃講佢自己都好清楚係佢錯晒!你地拍咗咁多年拖,佢梗係摸清你脾性啦,所以你要反常,令佢估你唔到,佢先會緊張,將精神放晌你到。𡃁妹好玩,因為佢咩都估估下。

大宅

引用:由佢,踢佢出街,佢咁鐘意玩𡃁妹吖

原帖由 Babybaby120 於 12-05-23 發表
由佢,踢佢出街,佢咁鐘意玩𡃁妹吖嘛,等佢去做人第三者囉!佢唔主動tum返你都唔好理佢,反正㸃講佢 ...
個女仔同佢男朋友已分手!

子爵府

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+Babybaby120+於+12-05-23+發

個女仔同佢男朋友已分手!
呢d係個女仔俾你老公冇得甩身嘅理由,亦係你老公俾你佢需要拖嘅理由,慳d啦!你要你老公返轉頭,需要冷靜同清醒,要分咩係藉口,知己知彼先有得贏。
以前未結婚我老公為咗個17歳,晌排期結婚後三星期同我講話我迫婚,佢壓力太大要分開。係我自己查到個17歳𡃁妹,之後我將件事搞大咗,佢身邊有d人講返其實個女仔係男人都電,係男人有少少經濟條件都會主動提出去旅行。所以𡃁妹我倒唔擔心,係要點收返個男人嘅心返來比較難。

翡翠宮

關基督徒咩事= =
入境事務處24小時舉報熱線: 2824 1551
舉 報 無 牌 經 營 電 話 : 2881 7498<font color=&quot;DarkOrchid&quot;>

首頁
12345...7

尾頁

跳至