使用意見

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章

jm們, 請發表你地既睇法, 表達訴求
quoted from 版主小慧:
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5163405&extra=&page=1

有鑑於發現潮流版面出現大量相同品牌之文章分享或討論,現特別開設「相關品牌分享專區」,好讓各愛好者能繼續集中分享、討論,同時亦可讓其它國民分享或閱讀其他品牌及潮版資訊。

現有的相關話題將被即時關閉,而相關連結則會張貼於此新帖內供大家繼續討論。日後如有發現在此帖以外張貼之相同品牌話題將被自動合併。不便之處,敬請原諒。

感謝各位合作。

版主溫馨告示

侯爵府

to 版主:

我覺得好麻煩囉, 講真, 活躍開潮版既jm, 有8成以上係鐘意傾品牌, 你不如開個一版係"名牌專區"比我地算啦, 唔想睇名牌野既就去潮流時尚, 想傾名牌既就去新一版, 咁樣又唔使成日比公海班人吱吱左左, 又可以滿足潮版既jm, 而家搞分頁講H & C, 講真我無興趣睇!

大宅

回覆:littlecheung 的帖子

全對,十分支持你的意見。

子爵府

回覆:潮版改革建議, jm請入嚟!

將名牌討論分板唔係問題,但係板主咁分就做唔到有效地分享。封左嘅threads亦都好無辜。

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

引用:to+版主:我覺得好麻煩囉,+講真,+活躍開潮版

原帖由 littlecheung 於 12-06-19 發表
to 版主:

我覺得好麻煩囉, 講真, 活躍開潮版既jm, 有8成以上係鐘意傾品牌, 你不如開個一版係"名牌專區"比 ...
Support!!
Some time ago, someone suggested to have designated post for LV/Chanel as well
And it turn out not working at all

侯爵府

烹飪版日日都係煮嗰d餸 / 整包, 唔通又開個整包專區, 靚湯專區, 住家菜專區既分頁, 人地出post都係想有人回應同分享, 搞咁多個專區分頁出嚟無晒意思

milky_peko12  對, 我都好喜歡去烹煮個邊.. 也有這同感.  發表於 12-6-19 22:42

子爵府

原帖由 littlecheung 於 12-06-19 發表
to 版主:

我覺得好麻煩囉, 講真, 活躍開潮版既jm, 有8成以上係鐘意傾品牌, 你不如開個一版係"名牌專區"比 ...
Good講得好

男爵府

叻叻勳章 爸B勳章

to 版主:

支持!大力支持!請版主幫幫手!

侯爵府

ILA 發表於 12-6-19 22:32
將名牌討論分板唔係問題,但係板主咁分就做唔到有效地分享。封左嘅threads亦都好無辜。

...
但版主將個別品牌group晒一個post, iphone app睇唔到, 更無引

bk_mommy  每個品牌幾拾幾佰樣 PRODUCT , 點可能一 POST 過   發表於 12-6-19 23:33
milky_peko12  yes...  發表於 12-6-19 22:43

男爵府

Agreed! Especially for those jm who use I phone ! I use my left hand to hold my baby and right hand for bk via i phone ! sigh please give us a platform to 88 that is convenient !!!

子爵府

to 版主:

Agree!!

禁止訪問

引用:Quote:ILA+發表於+12-6-19+22:32+將名牌討

子爵府

其實之前有咩問題?宜家板主咁整法我真係覺得好混亂。集中一個post根本傾唔到!

子爵府

潮版改革建議, jm請入嚟!

本人堅決反對改革,因為甘樣group仲混亂,令人無所適重,失去分享既意義!

littlecheung    發表於 12-6-19 22:49

侯爵府

代 dragon813 發表

http://www.baby-kingdom.com/foru ... p;extra=&page=4

你可唔可以代我講呀? 我都唔知佢做緊乜?! 冇得再分享H,C,不如玩番fb,或者其它forum! 呢版有好多有品味嘅JM!每天帶來好多快樂!奌解要攪我哋姐

子爵府

而家咁樣真係好煩,iphone睇得好唔方便囉,搵黎搞!!

littlecheung    發表於 12-6-19 22:58

男爵府

所謂潮流,好多時係D名牌設計師做出D trend出黎, 之後好多其他小品牌/無牌子參考或抄考佢地D款。所以潮流與品牌有莫大關係! 唔應該ban左名牌。

littlecheung    發表於 12-6-19 22:50

男爵府

to 版主:

支持小張!

男爵府

點解啲人鍾意focus名吾名牌,吾比人講名牌,難道開個淘寶專區,山寨貨才是真正潮流時尚先叫清高?

公爵府

贊成分區分享,依家好似penalize咗講C and H 嘅jm,潮版仲有好多post關於同一品牌分享,唔通全部都各自group入唔同post?我明白版主也有其難處,但這樣將post搬遷,版主也太忙了吧!這麼多post,也會顧此失彼,又會遭人誹議!可否重新考慮現時的處理方法?

首頁

尾頁

跳至