自由講場

跳至

首頁
12345...32

尾頁

侯爵府

環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章

事源上年11月我post過一隻fashion watch, 小楷pm 我叫我幫佢買, 我們認識了及交收見過一次
今年
6月10日: 我pm問小楷可唔可以出post 派6月珠寶展的門票, 佢無覆我 (嗰時我唔知佢無做版主)

6月15日, 我係潮版出post 問小楷係咪無做版主, 再找edea求證

同日, 我收到小楷用新電話whatsapp我, 佢同我講比幾個女超版迫走佢, 當時bk招募緊版主, 小楷叫我參加, 但我話我唔理堆, 唔會受我玩的, 小楷幫我寫埋自jin信, 當然最後我無參加....(如果我做到, 佢想我幫佢係版主任樂園/媽媽會收風, 做佢支針)

同一日, 佢whatsapp 都錯左一個msg比我, 原來係guerlain 幫朋友做媒, 我不以為意....那時我未知佢分身係雪xxxx

侯爵府

其後潮版發生左小風波, bk想將名牌分類, 潮版jm反對, 小楷whatsapp我話係超版們搞出嚟, 美容版主想搶佢潮版主做好耐等等...佢話比我聽佢係bk有新account, 就係雪xxxxx

侯爵府

我知小楷好不滿美容版主(其後取替佢做埋潮版主), 但我係bk一向不理事, 又唔理堆, 就算做媒與否都唔關我事, 我知bk版主之間好黑暗, 當然都係小楷話我先知既, 但係到今日, 我見佢幾位美容版會員係咁追住"我想生三個", 其後爆埋阿sammy1981是anna的分身做媒, 幾位會員多次提到前版主事件, 我覺得好似另有內情, 我諗左一日好唔好講小楷係雪xxxx的分身, 因而我真係唔知件事究竟係點, 中間牽涉幾多會員....所以先post出嚟搵超版/ 大臣解話....是是非非與我無關...我post得出嚟預左會人圍, 我都唔打算留係呢個forum....
呢件係案中案, 有好多內情我都唔清楚, 唔係咁啱小楷send錯左個msg比我, 我唔會知佢做媒...我都唔清楚佢地中間有咩利潤沖"特"....只係一過路過的多事人....

sammy 嗰邊我一路有追開婆媳版, 係追post fans, 今日有jm爆佢係na姐, 我都有失望, 不過唔係傷心嗰種, 佢有教股票期權, 但我自己都有做足功課同知道風險先投資, 佢係唔係na姐對我無影響...

多謝收看

再補充:

根據今日睇post, 美容版會員話前版主一早同其他版主講左sammy1981係打手, 但超版們唔信, 最後小楷下台, 其後爆出sammy同anna 是同一人, 所以小楷下台好無"沽", 今日美容會員係咁摷番呢單野出嚟講, 咁如果連前版主都係打手, 咁bk會唔會變得更可怕, 因而小楷有同我提及大臣有搵過佢想佢做番版主的 (真假我不知道), 我所知的就是咁多

水晶宮

回覆:前版主"小楷"係咪"雪雪", sammy又係?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

...........

wcpcelia  我笑下面的點評  發表於 12-8-17 18:34
FullOfBlessing  全乳??  發表於 12-8-17 17:37
180  SO媽, 緊關佢事啦, 佢全乳就最靚仔並唔係冇付出架..  發表於 12-8-17 14:10
gemiling  美容又関你事?  發表於 12-8-17 10:38
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

禁止訪問

回覆:前版主"小楷"係咪"雪雪", sammy又係

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

大宅

其實小楷即係雪雪,咁同Sammy有咩關係

珍珠宮

男爵府

畀面勳章 陪月勳章

唔明tim

侯爵府

好媽媽勳章

guerlain假既咩......唔好LA, 我淨買左波波粉, 真係OK 架WOR

伯爵府

畀面勳章

咦!好似有野睇喎,但公開what's app 我覺得唔好囉

pigpigyy    發表於 12-8-18 10:20
rrxx    發表於 12-8-17 18:12
恩盈    發表於 12-8-17 13:39
connielamyee    發表於 12-8-17 12:25
topkidsmom    發表於 12-8-17 11:35
車仔人    發表於 12-8-17 08:27
sin_h    發表於 12-8-17 02:15
fatdenden    發表於 12-8-17 00:19

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:littlecheung 的帖子

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

只係奇在,雪xxxxx究竟係過個,因應該唔少,但同樣係嬌x 粉絲,又確係好縣疑

珍珠宮

環保接龍勳章

真係"真的假不了,假的真不了"
留毛先!

ShaShaB    發表於 12-8-17 01:09
大家好,我是子悠~~

侯爵府

好媽媽勳章

LEE個POST真係好震盪, 美容果邊guerlain好受歡迎架

rrxx    發表於 12-8-17 18:13
alljodesign    發表於 12-8-17 02:11

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

引用:guerlain假既咩......唔好LA,+我淨買左波波

原帖由 哈爾濱 於 12-08-17 發表
guerlain假既咩......唔好LA, 我淨買左波波粉, 真係OK 架WOR
我估係講打手,唔係D貨有問題

哈爾濱  我知.......我就係個POST有打手LAW, 個個都有買有POST相  發表於 12-8-17 00:20

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

若要人不知 唔好咁低B !  : P

首頁
12345...32

尾頁

跳至