自由講場

跳至

首頁
12345...16

尾頁

男爵府

事件已交由警方處理, 樓主一句句賤, cheap, 偷咁...個義工唔通會無啦啦捉佢隻貓咩? 唔洗供水供糧既? 樓主咁樣扇動d mama, 而d媽媽根本唔知詳情就一窩蜜蜂去鬧呢個義工,

對呢個義工好唔公平!!! 感覺好似網上欺凌, 請停止吧

利益申報, 我唔識"樓主" 同 呢個"義工"

版主示: 大家要心平氣和地討論, 不要作出挑釁性言詞, 更不可使用粗口 / 粗口諧音字

bowling2004  你話唔識個人渣? 我直頭覺得你係佢添呀! 還貓喇!! 如果唔係你因住呀!  發表於 12-9-27 18:14
BaoYue_BaoKun  強詞奪理  發表於 12-9-27 17:59

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

大宅

回覆:RE: 回覆"有人偷貓! 屯門黑妹比人偷左! 幫幫手" 既人

講感受都唔可以?

伯爵府

回覆:RE: 回覆"有人偷貓! 屯門黑妹比人偷左! 幫幫手" 既人

偷貓都唔叫賤?

Abby_han  叫人渣  發表於 12-9-30 03:16

芭芭拉

翡翠宮

hashtag影視迷勳章 秋日勳章 炎夏勳章 玩具勳章 春季勳章 冬日勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

子爵府

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

禁止訪問

BK Milk勳章

珍珠宮

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

無論因為乜原因都唔應該拎走人地隻貓

水晶宮

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

偷人隻貓吾貓吾cheap 咩?我真系覺得好賤好cheap wor:;pppp:

Abby_han    發表於 12-9-30 03:18

侯爵府

好媽媽勳章

君子不奪人所愛,宜家仲係不問自取,請問咁既賊仔行為唔叫偷竊叫咩呀?難道個賊覺得自己拯救咗隻貓呀?香港地週圍都有流浪貓,好多連食都冇得食,又唔見個位自稱貓義工既人去拯救呢啲急需援助既流浪貓,點解凈係救名種貓??

珍珠宮

豆腐婆事件重現?

禁止訪問

BK Milk勳章

侯爵府

好媽媽勳章

引用:豆腐婆事件重現? +

原帖由 Nino 於 12-09-27 發表
豆腐婆事件重現?
似似地佢可能覺得眾人皆醉我獨醒

翡翠宮

我唔識"偷"貓者~~但識佢d朋友(即比人post相既其中一個~)

果個絕對係愛貓愛狗之人...

呢件事...我已經冇睇落去啦

入境事務處24小時舉報熱線: 2824 1551
舉 報 無 牌 經 營 電 話 : 2881 7498<font color=&quot;DarkOrchid&quot;>

男爵府

挑機嗎

子爵府

睛靈勳章

queenieltt 發表於 12-9-27 17:54
同埋唔好當到依道既媽媽真係lulu啦
唔會因為樓主話錯 就變到覺得件事錯囉
唔係所有媽媽都係lulu, 但羊群心理, 有啲人好易比人影響~~咁樣一沉百踩, 又係啱咩??

始終我哋只係第三者, 講出自己想法無問題, 但如果有少數反對聲音, 嗰啲少數人就會比多數人追住鬧, 咁又啱咩??

水晶宮

畀面勳章

受到警告
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

隻貓有冇絕育架,個所謂義工會唔會捉佢去配種架?話唔定係貓販!:;pppp:

郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

引用:豆腐婆事件重現? +

原帖由 Nino 於 12-09-27 發表
豆腐婆事件重現?
超似。。。可能呢期興

首頁
12345...16

尾頁

跳至