美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

以為買隻貴d的Cle de peau, 完全上唔到。現晒d幻紋。請指教。謝謝

子爵府

睛靈勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:遮黑眼圈concealer, 變隻唔乾。

我都踏破鐵鞋,用過好多隻,cdp.bobbi brown.ysl.canmake 仲有好多,現在在這裡睇倒,買隻平嘢,暫時都ok 叫octard

爆愛車縫作

大宅

引用:我都踏破鐵鞋,用過好多隻,cdp.bobbi+brow

原帖由 蜜棗 於 12-12-22 發表
我都踏破鐵鞋,用過好多隻,cdp.bobbi brown.ysl.canmake 仲有好多,現在在這裡睇倒,買隻平嘢,暫時都ok ...
有相嗎?那裏買

子爵府

EA,Laura Marcie\'s 都不乾的,kanebo lunasol undereye conceal 都好用

大宅

Try by terry

男爵府

Chanel and armani 我試過ok...拎sample試下先

大宅

引用:我都踏破鐵鞋,用過好多隻,cdp.bobbi+brow

原帖由 蜜棗 於 12-12-22 發表
我都踏破鐵鞋,用過好多隻,cdp.bobbi brown.ysl.canmake 仲有好多,現在在這裡睇倒,買隻平嘢,暫時都ok ...
yes, 遮得好好,有時當粉底用

男爵府

Laura Mercier 回購左3次

面包妹妹  我也用呢只!超掂  發表於 12-12-28 12:46

子爵府

Make up forever

男爵府

回覆 蜜棗 的帖子

之前雜誌有介紹,台灣出,約六十幾,𣎴過好少地方有得買,最衰我掉咗本雜誌,而家你介紹我又想買離試下,知唔知香港邊到有得買呀?THANKS

大宅

引用:回覆+蜜棗+的帖子 之前雜誌有介紹,台灣出

原帖由 語語 於 12-12-23 發表
回覆 蜜棗 的帖子

之前雜誌有介紹,台灣出,約六十幾,𣎴過好少地方有得買,最衰我掉咗本雜誌,而 ...
我前兩日在銅鑼灣買咗,遮印OK,但遮黑眼圈好乾,起晒乾紋,可能我眼比較乾啦!

子爵府

我喺巴黎草莓買

爆愛車縫作

子爵府

引用:Quote:原帖由+語語+於+12-12-23+發表回覆+

原帖由 summerbabe 於 12-12-23 發表
我前兩日在銅鑼灣買咗,遮印OK,但遮黑眼圈好乾,起晒乾紋,可能我眼比較乾啦!

...
要揸足眼霜,我冇出紋,但我用掃上,手指上就要印上,坦白說,盒嘢咁平,我真的上網check 哂成份,佢遮得都算ok.但我未放棄繼續發掘好用的遮瑕霜

爆愛車縫作

男爵府

回覆:RainbowQueen 的帖子

呢瓶

伯爵府

引用:回覆+蜜棗+的帖子 之前雜誌有介紹,台灣出

原帖由 語語 於 12-12-23 發表
回覆 蜜棗 的帖子

之前雜誌有介紹,台灣出,約六十幾,𣎴過好少地方有得買,最衰我掉咗本雜誌,而 ...
我有影低

男爵府

回覆 WINKI2346 的帖子

至叻係你!

別墅

呢隻邊度有得買?
我見Y拍有..好平....會唔會有假?

子爵府

所以我上咗鋪賣,我諗我會返bobbi brown 隻corrector 上咗先再用呢隻遮上面

爆愛車縫作

大宅

呢隻我買過,遮眼的話我覺得很乾呢!反而我用梗Dior nude覺得ok,不過用晒之後都會試新野

伯爵府

語語 發表於 12-12-23 02:14
回覆 WINKI2346 的帖子

至叻係你!
因為睇雜誌見到我都心郁,所以影定先

首頁

尾頁

跳至