自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

環保接龍勳章

話說頭先十點幾要去中環做d野,路經萬x行,諗住走去買盒曲奇食吓,點知原來買曲奇要在街外排隊,條龍仲排左大大話話成五六十人有多,攪咩啊?唔駛錢呀?

水晶宮

回覆:點解會咁架

咁你又去買?唔洗錢呀?

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

好似呢 2 日已經有姊妹上 bk 講啦 mouth:mouth:" />

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

回覆:點解會咁架?發生咩事啊?

聖誕前巳經係噤㗎啦,好多(強國)遊客排隊tim,無買好耐lu

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

JENNY?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

好平呀

象牙宮

子爵府

2018復活節勳章 環保接龍勳章 親子王國15週年勳章

邊間曲奇?
Happy Everyday      

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔洗錢就唔止咁少人啦

禁止訪問

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

咁搶手? 鑲金架? 

珍珠宮

畀面勳章

1/1 果日.... 我行經上水價真棧... 幾個卡板樂家杏家糖... 仲係最大size 果隻... 仲有 lindor ..... 成堆人爭添

子爵府

環保接龍勳章

回覆 bluetulip 的帖子

我梗係冇排啦!痴左咩!一見條龍即走啦

子爵府

環保接龍勳章

回覆 gigi1020 的帖子

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

男爵府

醒目開學勳章

回覆:點解會咁架

我昨日都想去價真棧買嘢,係電梯未去到已經見排出門口等入,即刻走人!
去吉吉島又係好多人,仲全部都係普通人,d sales 不停咁介紹呢樣介紹個樣,我見到都唔想買啦!唔使錢咩?:;pppp:

子爵府

環保接龍勳章

BonBonLin 發表於 13-1-3 11:38
1/1 果日.... 我行經上水價真棧... 幾個卡板樂家杏家糖... 仲係最大size 果隻... 仲有 lindor ..... 成堆人 ...

呢d都爭,食左以後唔駛食飯呀?

偷懶喵星人    發表於 13-1-3 12:24

公爵府

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

好似昨天都係0甘,有jm post 過.

首頁

尾頁

跳至