自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

頭先睇到佢兩個都好關心對方都有喊

侯爵府

畀面勳章

回覆:芷珊姐姐同男友點解分手呢?

黎芷珊之前話係男方提出分手的,話自己比唔到佢想要嘅野佢,不過個男嘅之前已經比報紙影到有新女友了

wongjoetabo  OH  發表於 13-2-18 03:09

子爵府

畀面勳章

引用:黎芷珊之前話係男方提出分手的,話自己比唔

原帖由 o_____o 於 13-01-20 發表
黎芷珊之前話係男方提出分手的,話自己比唔到佢想要嘅野佢,不過個男嘅之前已經比報紙影到有新女友了

...
大12年又真係…

禁止訪問

複式洋房

回覆:芷珊姐姐同男友點解分手呢

男爵府

咁咪即係有第三者,咁個男吾好係度扮好人啦

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:頭先睇到佢兩個都好關心對方都有喊

原帖由 yanyan90 於 13-01-20 發表
頭先睇到佢兩個都好關心對方都有喊
咩節目呀?

活在當下,愛得及時

伯爵府

BK猜猜猜慶中秋

回覆:Winky889 的帖子

8年感情分手

侯爵府

喺佢哋未話分手之前,我已經撞見過嗰個男同一個女人一齊買傢俬:;pppp:而且個女都唔係好芷珊好多

唔知雜誌影嘅同我撞見嘅係咪同一個人

SuSu2011  mouth:  發表於 13-1-21 09:39
愈嚟愈冇記性

翡翠宮

引用:喺佢哋未話分手之前,我已經撞見過嗰個男同

原帖由 ChinoB 於 13-01-21 發表
喺佢哋未話分手之前,我已經撞見過嗰個男同一個女人一齊買傢俬而且個女都唔係好芷珊好多

唔知雜誌 ...

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

禁止訪問

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我覺得子山成日提住佢,似幫佢上位多d

緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

男爵府

佢吾係天真到以為幫倒呢個男既會復合倒?

伯爵府

我冇睇呀,個男喺乜水?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

歌名:儂本多情

情愛 就好像一串夢 夢醒了一切亦空
或者是我天生多情 方給愛情戲弄

同你 在追逐一個夢 夢境消失歲月中
唯有 在愛中甦醒時 方知愛情非自控

*我渴望自由讓我沖天飛
 當初的我太衝動
 日後我要是仍想到你
 應信當初情深種

情愛 就好像一串夢 夢境生於意念中
 如你共我心不相同 一生愛情都白送*

REPEAT*

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

禁止訪問

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:台慶攞獎最後都提住個男欠的只是一個機會!

原帖由 KT0603 於 13-01-21 發表
台慶攞獎最後都提住個男欠的只是一個機會!自己都叫做突然走運仲顧住條仔。

...
我都係咁覺得,都分咗啦,仲成日提住,好似仲未死心咁

緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

子爵府

回覆 KT0603 的帖子

係台慶佢有講埋個男既名咩 ?

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

EVA222 發表於 13-1-20 23:53
我估新女登場是最主要原因.

應該係, 昨早見到個男同個女仔係西貢茶餐廳歎早餐, 唔知係唔係新歡...

首頁

尾頁

跳至