興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

呢兩日開 whatsapp 有個訊息話要我俾錢 唔俾的話到期就用唔到 有冇人有同樣經驗 請指教可以點做 謝謝

別墅

引用:呢兩日開+whatsapp+有個訊息話要我俾錢+唔

原帖由 FatCatBaby 於 13-01-24 發表
呢兩日開 whatsapp 有個訊息話要我俾錢 唔俾的話到期就用唔到 有冇人有同樣經驗 請指教可以點做 謝謝

...
比錢

男爵府

畀面勳章

回覆:whatsapp 話要收錢

你試吓唔俾睇佢會否免費續。

阿尼陀佛  enjoy enjoy

侯爵府

畀面勳章

FatCatBaby 發表於 13-1-24 10:16

...

會免費續,
唔使理個 msg...

大宅

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

我2月5日到期, 到現在都無自動續期, 唔通真係要比錢?
如要付費, 我轉用"wechat".

mwfwinnie    發表於 13-1-24 22:46

大宅

我想问,我之前用iphone,已经比了usd0.99買了一次.但我上年10月轉了用samsung, 昨日我收到message話我10月到期. 是否我之後要再買多一次呢?or 有否其它方法不用再比$,有無人好似我的case?

愛 是 恆 久 忍 耐 、 又 有 恩 慈 . 愛 是 不 嫉 妒 . 愛 是 不 自 誇 . 不 張 狂 .  不 作 害 羞 的 事 . 不 求 自 己 的 益 處 . 不 輕 易 發 怒 . 不 計 算 人 的 惡 .  不 喜 歡 不 義 . 只 喜 歡 真 理 .  凡 事 包 容 . 凡 事 相 信 . 凡 事 盼 望 . 凡 事 忍 耐 。   愛 是 永 不 止 息 ...

別墅

回覆:Carmen2004 的帖子

你插番張sim咭落部iphone下載番whatsapp拿番4個數字一之後張4個數字落三星到就得

伯爵府

大宅

引用:我想问,我之前用iphone,已经比了usd0.99買

原帖由 Carmen2004 於 13-01-24 發表
我想问,我之前用iphone,已经比了usd0.99買了一次.但我上年10月轉了用samsung, 昨日我收到message話我10月 ...
我都係由iphone 轉左android 機,但我顯示係 lifetime

侯爵府

我睇返我部機,話期限跟我手機no,no唔轉可以用一世

大宅

Thank you

愛 是 恆 久 忍 耐 、 又 有 恩 慈 . 愛 是 不 嫉 妒 . 愛 是 不 自 誇 . 不 張 狂 .  不 作 害 羞 的 事 . 不 求 自 己 的 益 處 . 不 輕 易 發 怒 . 不 計 算 人 的 惡 .  不 喜 歡 不 義 . 只 喜 歡 真 理 .  凡 事 包 容 . 凡 事 相 信 . 凡 事 盼 望 . 凡 事 忍 耐 。   愛 是 永 不 止 息 ...

子爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:我睇返我部機,話期限跟我手機no,no唔轉可

原帖由 ensureyip 於 13-01-24 發表
我睇返我部機,話期限跟我手機no,no唔轉可以用一世
我都係,最近一次更身後就係咁

子爵府

畀面勳章

唔駛噃,自動延續一年

子爵府

育兒性格勳章 BK Milk勳章

但唔續尼幾日打唔出msg, only can see
好麻煩

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都成日收到,無理佢…

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我就唔理佢

我回番D MSG 唔比回
係咁彈要比$ 個格

點搞

我DEL佢又RESTALL都係唔得....

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

panda1985hk 發表於 13-1-27 11:10
但唔續尼幾日打唔出msg, only can see
好麻煩

我又係咁呀@@

子爵府

育兒性格勳章 BK Milk勳章

0811 發表於 13-1-27 11:26
我又係咁呀@@
咁我地點算

男爵府

回覆 tiffany118 的帖子

Metoo.
二月到期,delete 咗再裝番都唔得。我係 Whatsapp “status” 度寫我轉咗Line, Viber, Wechat Tango。希望朋友見到同朋友可以用另外的 apps 再溝通。

伯爵府

引用:我就唔理佢我回番D+MSG+唔比回係咁彈要比$+

原帖由 0811 於 13-01-27 發表
我就唔理佢

我回番D MSG 唔比回
我同你一樣。

首頁

尾頁

跳至