美容扮靚

跳至

首頁
12345...65

尾頁

大宅

好媽媽勳章

彩光/激光去雀斑

我d雀斑好勁,有冇人試過彩光或激光去雀斑?掂唔掂?有冇副作用?please help!

複式洋房

Re: 彩光/激光去雀斑

我而家做緊彩光,已經做o左2次,去斑好明顯O架,第一次你己經發現表面果o的斑變好似芝麻咁,2至3日度就甩,我覺得唔單止o的雀斑少o左,皮膚仲有光澤,因為彩光能夠同時處理多種問題。
即使是一個爛蘋果,只要切去爛的部份,它算是一個好蘋果,千萬不要放棄那些別人都認為是無可救藥的孩子啊!

別墅

不過我聽過話如果你做左呢d之後,保養一定要好好,要搽嘢要搽得好足,如果唔係,第時d斑仲會勁d添!而我都係成面係,但係我鍾意游水,最後都同個美容易講,算啦,又佢啦∼

複式洋房

但係我都成日去海灘游水喎,我唔覺有o的乜o野問題。

即使是一個爛蘋果,只要切去爛的部份,它算是一個好蘋果,千萬不要放棄那些別人都認為是無可救藥的孩子啊!

大宅

好媽媽勳章

Miss_Chan_Chan,

你係咪係美容院做呀?貴唔貴?做既過程係點?痛唔痛架?做完係咪要戴住太陽眼鏡?因為我返工唔戴得.

Miss_Chan_Chan 寫道:
我而家做緊彩光,已經做o左2次,去斑好明顯O架,第一次你己經發現表面果o的斑變好似芝麻咁,2至3日度就甩,我覺得唔單止o的雀斑少o左,皮膚仲有光澤,因為彩光能夠同時處理多種問題。

複式洋房

我係醫生做,我唔覺得痛呀,醫生話之後唔需要特別做o的乜o野。

伯爵府

BK Milk勳章

Can you pm the price and phone number to me?

thanks

大宅

moyan
我都想要幾錢&係邊做??
pm我
thanks!

民房

Miss_Chan_Chan

可以pm埋比我嗎?thanks!

大宅

我都想要幾錢&係邊做??
pm我
thanks!

大宅

好媽媽勳章

可唔可以send個醫生既資料同價錢俾我呀?thank you!

我係醫生做,我唔覺得痛呀,醫生話之後唔需要特別做o的乜o野。

複式洋房

Can u send some information to me?

別墅

I done Laser to remove 雀斑 in Mongkok by Doctor.
The result is very good.
http://mud.mm-a1.yimg.com/image/277124801

民房

我舊年4月係某醫院做激光, 醫生沒有講要做保養, 結果出晒, 而且係二塊大印, 仲醜過之前, 最近找另一醫生, 好詳細分析我的皮膚, 因除了雀斑外, 還有生BB造成的賀爾蒙斑, 只做激光唔

大宅

好媽媽勳章

appleapple2006,

可唔可以send d 資料俾我呀?thanks!

大宅

可唔可以send個醫生既資料同價錢俾我呀?唔該!!!

民房

可唔可以send d 資料俾我呀?thanks :lol: :lol: :lol:

複式洋房

我己經PM o左馮醫生o的資料俾大家,請你地check下啦!

大宅

Hi Miss_Chan_Chan,

Can you please also PM the doctor & price details to me??

Thank You!

ckk

民房

hello, I also want to know the dr name and rice and address to do these, anyone can PM me?

首頁
12345...65

尾頁

跳至