烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2023年兔年勳章 2018母親節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章

請問有冇試過尖沙咀[燒魂屋], 好食嗎? 兩人送一隻蟹(3磅), 是否要堂食? 會唔會食唔到其他食物?

侯爵府

2023年兔年勳章 2018母親節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章

隻蟹唔算送的, 其實係要收$44

禁止訪問

回覆:maxisau 的帖子

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:呢間衰野臭名遠播

原帖由 prettybabe 於 13-03-08 發表
呢間衰野臭名遠播

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

maxisau 發表於 13-3-8 17:35
隻蟹唔算送的, 其實係要收$44
點解既?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

prettybabe 發表於 13-3-8 23:31
呢間衰野臭名遠播
下? 我仲諗住團購, 可唔可以講多D?

男爵府

畀面勳章

回覆:現在做團購的日式放題[燒魂屋], 好食嗎

點衰法?

禁止訪問

男爵府

之前團購同C6食過,唔會餓住個肚走,不過亦都唔係飽,之後我哋2個都肚屙,唔敢再食

伯爵府

團購得既都唔慌好東西啦

侯爵府

回覆 lovebobo 的帖子

團購細則: 按原價收取加一服務費,只接受現金付款予商戶 (1 人$30 / 2 人$104)

如果唔要隻蟹, 買兩張1人卷, 都係$60; 所以隻蟹係要收$44

lovebobo  明白!  發表於 13-3-12 16:24

翡翠宮

Chafing 發表於 13-3-12 15:14
之前團購同C6食過,唔會餓住個肚走,不過亦都唔係飽,之後我哋2個都肚屙,唔敢再食

...
點解既? 我見有好多野食喎!

侯爵府

lovebobo 發表於 13-3-11 16:52
下? 我仲諗住團購, 可唔可以講多D?
我都係諗住阿囡生日去食, 現在再睇吓其他選擇啦!

男爵府

引用:Quote:Chafing+發表於+13-3-12+15:14+之前

原帖由 lovebobo 於 13-03-12 發表
點解既? 我見有好多野食喎!
因為唔係你寫幾多,佢上幾多,佢係好似lunch box咁 set 好每次上有幾多野食,但野食黎得好慢,又限時喎,所以唔會得得飽

翡翠宮

Chafing 發表於 13-3-12 18:18
因為唔係你寫幾多,佢上幾多,佢係好似lunch box咁 set 好每次上有幾多野食,但野食黎得好慢,又限時喎,所 ...
原來係咁, 咁我唔買啦!

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

引用:Quote:原帖由+lovebobo+於+13-03-12+發表點

原帖由 Chafing 於 13-03-12 發表
因為唔係你寫幾多,佢上幾多,佢係好似lunch box咁 set 好每次上有幾多野食,但野食黎得好慢,又限時喎,所 ...
tks for sharing

複式洋房

OH MY GOD。。。我買左><
喜歡環保.拯救地球

最近愛上了廢物交流,希望大家使用:
iPhone App 推介: Giveaway
Facebook 群組推介: Oh yes it's free

男爵府

玩具勳章 好媽媽勳章

買雷橋,好食

子爵府

我都買左,點算呀

我仲買2人餐,因我個女好喜歡食蟹

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:團購得既都唔慌好東西啦

原帖由 RT 於 13-03-12 發表
團購得既都唔慌好東西啦
同意

首頁

尾頁

跳至