懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

結婚幾年, 99 同阿媽係咁叫快D生,終於bingo了,但99 同阿媽知道咗成個月,問都冇問一句,住阿媽附近,以前都有叫我上去飲下湯,依家阿媽仲成個月冇煲過湯.... 佢地好似冇乜特別開心或緊張咁既

珍珠宮

回覆:9827351 的帖子

放鬆D不要亂諗,可能佢地想比空間你,不想比壓力你呢

大宅

回覆:阿媽同99知道bingo 都冇開心既 ....

我奶奶知道我有咗,第一句就問……你無避孕架咩?
而家有咗七個月啦,合共見我個大女兩次才見到我,一啖湯水都無,因為佢食素……我都覺得佢唔like 我想架

大宅

引用:結婚幾年,+99+同阿媽係咁叫快D生,終於bing

原帖由 9827351 於 13-03-18 發表
結婚幾年, 99 同阿媽係咁叫快D生,終於bingo了,但99 同阿媽知道咗成個月,問都冇問一句,住阿媽附近,以前 ...
吾好亂諗啦。 我阿媽都系甘, 冇咩點問, 因為佢地覺得未穩定, 吾想甘快開心住, 遲 d 啦, 佢地又吾同架嘞

子爵府

唔好咁啦!你自己開心咪得囉!99方面就唔敢講,但自己媽咪又點會唔緊張?唔好亂諗野啦!養胎重要呀!

男爵府

我媽同奶奶初期都好似你媽&99 咁。但其實吾係架,佢地都緊張架,可能吾識表達炸。

伯爵府

原帖由 9827351 於 13-03-18 發表
結婚幾年, 99 同阿媽係咁叫快D生,終於bingo了,但99 同阿媽知道咗成個月,問都冇問一句,住阿媽附近,以前 ...
我連c6刀沒反應

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

唔好亂諗啦.

有d 人開心係唔會表露出黎. 有d老人家見慣人生變化, 覺得生兒育女係好普通既事,所以知你有左bb 唔覺得係大件事, 咪冇乜反應. 有人老人家傳統d, 認為唔應該咁高調,等你穩定左先至開心 (同放心)....

係乜原因都好, 唔好想太多.

大宅

多謝jm安慰,睇完我安樂D喇

大宅

或者未夠三個月,唔出聲住怕小氣

別墅

放心啦!
有BB係件快樂事
唔會唔緊張架〜
遲下就知道會迫得太緊了〜
放鬆〜陀仔最快樂時光來的

大宅

我同阿媽講完,第一句都係問我你哋冇避孕咩?再隔幾個月之後佢仲要問我乜你有咗咩?=.=" 臨近生時幾乎每2日一個電話,問我生咗未、幾時生?到生咗就每日打嚟問有冇人煮嘢俾我食?已經講咗幾十萬次話請咗陪月,但都仲打嚟……連我老公都覺得佢煩,完全頂唔順……

大宅

畀面勳章

放心啦,我阿媽都不停催我生,到話佢知個陣佢都冇反應,當時我都呆咗同有D失望,但原來佢地好保守,未夠三個月唔敢表現得咁開心架

男爵府

Bb小氣麻
我媽咪仲好笑 我想講佢知我有咗
Mum:你係唔係咩咩
Mum:你唔晒講啦
Mum:我明

我收咗鰁都唔知我同媽咪講呃乜

子爵府

無所謂啦,最緊要你兩公婆開心咪得囉

別墅

回覆:9827351 的帖子

我頭三個月嘔到落吾到床買野食,我99仲話我扮野驚落街買野食要自己俾$

大宅

引用:Quote:原帖由+9827351+於+13-03-18+發表結

原帖由 chaichai1699 於 13-03-18 發表
吾好亂諗啦。 我阿媽都系甘, 冇咩點問, 因為佢地覺得未穩定, 吾想甘快開心住, 遲 d 啦, 佢地又吾同架 ...
係呀佢地要見到實物先至當真

禁止訪問

畀面勳章

大宅

引用:我頭三個月嘔到落吾到床買野食,我99仲話我

原帖由 ryanling00 於 13-03-19 發表
我頭三個月嘔到落吾到床買野食,我99仲話我扮野驚落街買野食要自己俾$

...
唔好理佢啦呢 d 真係無為激氣

別墅

回覆:naby 的帖子

开頭都吾知喊左幾多次,依家看化左啦

首頁

尾頁

跳至