網購天地

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

請入PART 2睇:
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=7702280&extra=

Obe2009    發表於 13-6-1 01:48

大宅

回覆:*重要*秀天的一些消息(用緊佢既jm必入)

嘩〜你同佢地傾咗一個鍾咁勁?咁佢幾時發貨俾你啊,講真,佢搬去邊都好,依家實在冇信心幫襯佢

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

beanbean 發表於 13-4-9 04:36
嘩〜你同佢地傾咗一個鍾咁勁?咁佢幾時發貨俾你啊,講真,佢搬去邊都好,依家實在冇信心幫襯佢

--

...

係, 我都覺得不可思議, 佢地竟然肯傾成個鐘, 有問必答
我張單剛才凌晨1點度改左價, 但改完係2元, 我以為佢咁好死知衰收我平d當道歉
點知佢話因為我少咁一件(佢話0個件在舊倉未取), 佢改2元黎提佢自己, 聽日盡早幫我取貨和發貨喎
佢話聽日會再幫我改返真正既運費mouth:
我同你一樣咁諗, 真係無咁快可以重拾信心

珍珠宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

嘩。。。辛苦你啊!我覺得我哋追你post 好過追秀天你d 資料仲update

大宅

畀面勳章

我想買行李箱,問可唔可以 幫我將其他件放埋入去。2次佢都唔答剩係回其他問題

別墅

回覆:瑤瑤~ 的帖子

我想問佢地冇比個編號我,但見到已簽收貨,是否都會發貨呢?我祇是寫左自己的旺旺ID,第一次用呢間,佢間嘢就咁鬼亂。

珍珠宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

引用:我想問佢地冇比個編號我,但見到已簽收貨,

原帖由 ivylaw1220 於 13-04-09 發表
我想問佢地冇比個編號我,但見到已簽收貨,是否都會發貨呢?我祇是寫左自己的旺旺ID,第一次用呢間,佢間嘢 ...
你發貨去佢到之前應該先旺旺佢,佢會編個冧把比你,由早兩個星期開始佢暫時唔接新客喇! 我哋有編號嘅都攪到一獲粥,你冇都唔知佢要攪幾耐呀!祝你好運

別墅

回覆:garfield_pooh 的帖子

我有旺旺左佢先,上兩個星期同佢講我有件發比佢,問佢收唔收件,佢話收我先發去佢度,不過就就冇比編號我。點知佢攪到一獲泡

珍珠宮

引用:我有旺旺左佢先,上兩個星期同佢講我有件發

原帖由 ivylaw1220 於 13-04-09 發表
我有旺旺左佢先,上兩個星期同佢講我有件發比佢,問佢收唔收件,佢話收我先發去佢度,不過就就冇比編號我。 ...
佢哋真混亂呀

子爵府

引用:Quote:原帖由+ivylaw1220+於+13-04-09+發表

原帖由 garfield_pooh 於 13-04-09 發表
你發貨去佢到之前應該先旺旺佢,佢會編個冧把比你,由早兩個星期開始佢暫時唔接新客喇! 我哋有編號嘅都攪 ...
我都是沒有編號的。。。

樓主 唔該哂

大宅

我拍左10日問左先知虛假發貨 永不錄用
一肚氣

子爵府

我用周小平,磅重一向15分鐘內攪定

大宅

我D貨到左秀天,應該拍邊仲條link先岩?

大宅

佢尋晚半夜改左價, 我今朝即比, 咁發唔發到呢?

大宅

引用:佢尋晚半夜改左價,+我今朝即比,+咁發唔發

原帖由 Naxos 於 13-04-09 發表
佢尋晚半夜改左價, 我今朝即比, 咁發唔發到呢?
其實改左價已經係成功第一部,至少check齊D貨秤到重丫陰功!最怕佢混亂搞唔掂

大宅

真係唔明,點解宜家搞到好似mission impossible 甘。

男爵府

引用:岩岩用旺旺同秀天既客服傾左成個鐘,+得知

原帖由 瑤瑤~ 於 13-04-09 發表

岩岩用旺旺同秀天既客服傾左成個鐘, 得知以下消息
我last nite問佢都有答我,最慘我有2單係li2日到,佢都叫我關注下,唔係星期4佢地走晒去深圳,我好驚趕唔到呀

大宅

我要求佢如果今日發唔到貨比我,我改發順豐到付,他立刻話比十分鐘佢改價

男爵府

引用:我要求佢如果今日發唔到貨比我,我改發順豐

原帖由 rachelchow 於 13-04-09 發表
我要求佢如果今日發唔到貨比我,我改發順豐到付,他立刻話比十分鐘佢改價

...
想問會貴幾多架

珍珠宮

我4月5夜晚拍,佢7日零晨改價,今朝update物流係昨天8號發貨

首頁

尾頁

跳至