自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

複式洋房

試堂時,好似唔錯。
就報插班,講明插班。

我個女係唔識游水的。試班時話好玩,咪報上堂,佢話只得四堂,係插班。

插咪插囉,插班第一堂,導師知係插的,就好正常教游水,第二堂就去左中班插班,比左二個浮板我個女,叫佢自已游。

嚇到我個女死,喊左幾個小時。

今日第三堂,唔肯上堂。

第四堂都唔知點。

961123    發表於 13-5-25 14:03

公爵府

最關心BB問題熱投勳章 陪月勳章 畀面勳章

回覆:呢次大碌,比士單褔泳會害死。

請問害死啲咩呢?

男爵府

呢間野好唔店,我個女之前同佢報暑期班,個阿sir hea住來教,阿女哭又唔理,只係擺係岸邊。搞到次次帶佢游水,好似打仗。所以完左暑假,我都冇同報了

公爵府

最關心BB問題熱投勳章 陪月勳章 畀面勳章

引用:試堂時,好似唔錯。就報插班,講明插班。我

原帖由 cloudkitty74 於 13-05-25 發表
試堂時,好似唔錯。
就報插班,講明插班。
寧願晒2堂錢好過夾硬逼呀女去啦!
晤開心之餘又學晤到嘢

pollytopig    發表於 13-5-25 14:17

侯爵府

引用:呢間野好唔店,我個女之前同佢報暑期班,個

原帖由 傻Y頭 於 13-05-25 發表
呢間野好唔店,我個女之前同佢報暑期班,個阿sir hea住來教,阿女哭又唔理,只係擺係岸邊。搞到次次帶佢游 ...
我衰到約咗試堂去到等咗半個鐘先話教練有事尼唔到,後尾教游水嘅幾個朋友都話呢間唔好,所以唔會報啦

子爵府

唔好再去,一陣阿囡對游水有陰影

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

唔知你小朋友幾大, 但初學最好搵D質素好D嘅教練, 最後兩堂唔好上啦~

丫雅    發表於 13-5-25 14:15

翡翠宮

引用:Quote:原帖由+cloudkitty74+於+13-05-25+發

原帖由 wingwingc1234 於 13-05-25 發表
寧願晒2堂錢好過夾硬逼呀女去啦!
晤開心之餘又學晤到嘢

大宅

MommyPanel勳章

甘都得?

大宅

MommyPanel勳章

甘樣小朋友會怕左游水架,咁驚唔好去游啦!再揾過啦!

公爵府

好老實講,真係要睇你預著咩教練,有d教練的學生是叻到游小學學界排頭幾名,有d我睇到真係hea住來教,我阿仔4歲跟史,遇著個有愛心教練,學左2年,係吾怕水,但只游得幾歩。

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

俾個浮板自己游......曉游就唔使俾錢黎叫你教啦!!!!

公爵府

我大女係呢間學左兩年,好多教都對佢好好。後來冇學返黎澳洲,教練又親手畫卡又送禮物俾佢。仲幫我大女係泳池影好多相同拍片。又叫亞女放假返黎學

侯爵府

有無得轉班架??

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章

其實不懂游泳還是由頭開始好。

水晶宮

唔好去啦,廢事嚇到佢以後唔敢游水!

禁止訪問

公爵府

畀面勳章

引用:試堂時,好似唔錯。就報插班,講明插班。我

原帖由 cloudkitty74 於 13-05-25 發表
試堂時,好似唔錯。
就報插班,講明插班。
其實第一堂可能覺得好玩,但之後會喊,我女初初學嗰時,頭幾堂好開心,但之後就喊足幾堂,又打,又鬧,又讚,又送小禮物先搞掂

公爵府

畀面勳章

引用:好老實講,真係要睇你預著咩教練,有d教練

原帖由 bkfans123 於 13-05-25 發表
好老實講,真係要睇你預著咩教練,有d教練的學生是叻到游小學學界排頭幾名,有d我睇到真係hea住來教,我阿 ...
2年先游幾步?

大宅

我冇小朋友,但讀小學時係康文署報學游水,我覺得教得好好,亦成功學識游水大家可以試下。

首頁
12345...6

尾頁

跳至