親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

有冇人知吖thx

禁止訪問

引用:有冇人知吖thx +

大宅

我地坐香港航空, 3000頭一個人來回連稅, 不過半夜機, 如果你帶小朋友就唔好啦.
我見港龍好似5000過外.

複式洋房

坐泰航啦, 時間對小朋友最好!.
或者坐亞航, 都係3千幾來回!

別墅

回覆:布吉來回機票幾錢(暑假)

其實旺季乜時機入手,先有可能買到平機票呢?

複式洋房

回覆 Wongyinheung 的帖子

CX still has no-discount ticket from HKG to HKT.around $3600 for adult.
good luck

珊瑚宮

我都想知

大宅

引用:我都想知

原帖由 Happyhappylive 於 14-02-23 發表
我都想知
2月出的話,包括 tax 大約$4200左右

大宅

2月見HK Express布吉既暑假機票平,已買3大1小連稅$2964,雖然時間唔好,去程回程都係凌晨,要book多兩晚酒店,但計過都係好低!!我之前已miss左兩次promo(復活節假)~~你可考慮下,可能佢遲d都會再出暑假promo ~~

大宅

我地二大一細,訂了復活節去、2100包稅、淩晨機、

大宅

引用:我地二大一細,訂了復活節去、2100包稅、淩

原帖由 lidaohui 於 14-02-23 發表
我地二大一細,訂了復活節去、2100包稅、淩晨機、
我本身都想復活節去架,但等個朋友覆,咁就miss 左啦,激死…而家只好暑假去…

男爵府

我喺上年年尾airasia big sale時買一家3口7月15-20,三個人總共3800,平到冇朋友

大宅

引用:我喺上年年尾airasia+big+sale時買一家3口7

原帖由 mushroomcat821 於 14-02-24 發表
我喺上年年尾airasia big sale時買一家3口7月15-20,三個人總共3800,平到冇朋友

...
你諗住住邊間酒店呀?

男爵府

回覆:birdbird522 的帖子

Novotel vintage park,巳經於early bird時訂左

大宅

引用:Novotel+vintage+park,巳經於early+bird時

原帖由 mushroomcat821 於 14-02-24 發表
Novotel vintage park,巳經於early bird時訂左
Early bird 幾錢晚呀?我而家問過就$815@night 包早餐,但我又想book sunwing kamala,而家1516都唔知住邊~

男爵府

回覆:birdbird522 的帖子

Early bird連tax&breakfast先$580一晚,小朋友仲要free breakfast

男爵府

引用:Early+bird連tax&breakfast先$580一晚,小

Early bird連tax&breakfast先$580一晚,小朋友仲要free breakfast
1月accor大試減價時我訂4百幾,唔包早餐

男爵府

引用:Quote:原帖由+mushroomcat821+於+14-02-24+

原帖由 birdbird522 於 14-02-24 發表
Early bird 幾錢晚呀?我而家問過就$815@night 包早餐,但我又想book sunwing kamala,而家1516都唔知住邊~ ...
如果訂Novotel,可以等下大減價,novotel集團每季都一次40-50%sale,上次係一月,應該4-5月會再有

大宅

引用:Quote:原帖由+birdbird522+於+14-02-24+發

原帖由 030608 於 14-02-24 發表
如果訂Novotel,可以等下大減價,novotel集團每季都一次40-50%sale,上次係一月,應該4-5月會再有

...
係呀…唔該你呀…我會留意住……我上過accor網睇過,4月開新酒店,位置好近帆船tim…唔知好唔好呢~

男爵府

引用:Quote:原帖由+030608+於+14-02-24+發表如果

原帖由 birdbird522 於 14-02-24 發表
係呀…唔該你呀…我會留意住……我上過accor網睇過,4月開新酒店,位置好近帆船tim…唔知好唔好呢~:wahaha ...
呢間係Mercure,走精品路線,應該幾靚,呢個集團品質有保証,係新開驚未運作順

首頁

尾頁

跳至