自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Poo得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 趣教勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

正喎,以前得五集,仲要6日內睇,即係一星期內要上去追返曬。而家唔洗驚睇唔切

大宅

回覆:Mytv衝2,有15集,仲有30幾日期

侯爵府

BB防敏心得分享勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投 DHA勳章 大廚勳章

我想睇番HOLIDAY露背個集,係第幾呀??因為之前MISS左

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

子爵府

Poo得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 趣教勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我想睇番HOLIDAY露背個集,係第幾呀??因為

原帖由 babytwinstar 於 13-08-23 發表
我想睇番HOLIDAY露背個集,係第幾呀??因為之前MISS左
應該係16集

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我要為小朋友做個好榜樣, 所以2015年要好好為自己和小朋友預備!!

禁止訪問

子爵府

引用:我晚晚睇live~~~hehe

原帖由 allisonto 於 13-08-23 發表
我晚晚睇live~~~hehe
阿仔病左,成個禮拜無睇,好彩轉左咁多日,仲諗住無得睇啦

子爵府

引用:正喎,以前得五集,仲要6日內睇,即係一星

原帖由 ss_chiu 於 13-08-23 發表
正喎,以前得五集,仲要6日內睇,即係一星期內要上去追返曬。而家唔洗驚睇唔切

...
正喎。。不過我兩星期前有jm推介我睇azdrama,我發現呢個網1定無廣告,仲正。。唔洗睇前一堆廣告,中間又廣告無得飛。。

子爵府

虎到金來勳章

我可以睇返頭𠴱幾集喇!!

子爵府

引用:我可以睇返頭𠴱幾集喇!! +

原帖由 helenchanz 於 13-08-24 發表
我可以睇返頭𠴱幾集喇!!
而家做到30,佢放返倒數15集ja

wcpcelia    發表於 13-8-24 19:09

子爵府

虎到金來勳章

引用:Quote:原帖由+helenchanz+於+13-08-24+發表

原帖由 ss_chiu 於 13-08-24 發表
而家做到30,佢放返倒數15集ja
我用i pad 睇有哂咁多集喎!

子爵府

引用:Quote:原帖由+ss_chiu+於+13-08-24+發表而

原帖由 helenchanz 於 13-08-24 發表
我用i pad 睇有哂咁多集喎!
正,可能我睇果時未放曬

子爵府

Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

知唔知邊度可睇返衝上雲宵1?

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我晚晚都好忙,冇時間坐底慢慢睇
而家可以凌晨自己慢慢追返晒

大宅

引用:知唔知邊度可睇返衝上雲宵1?

原帖由 tiger_BB 於 13-08-25 發表
知唔知邊度可睇返衝上雲宵1?
我都想知呀

禁止訪問

引用:正喎,以前得五集,仲要6日內睇,即係一星

子爵府

引用:Quote:原帖由+ss_chiu+於+13-08-23+發表正

原帖由 siukingkwok 於 13-08-28 發表
想看回第一集,可否教下我可以點?謝謝!
Mytv而家有由第1集開始啦

翡翠宮

真好

首頁

尾頁

跳至