夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

Del

男爵府

wingskitty 發表於 13-8-23 13:05
請各位幫下我,吾好意思有點長。

到我c6有小三,我係check 佢電話發現,近一年,同佢關系變左好多,佢話同 ...

個男人本質有問題,留得住個人又如何,佢個心都已經走左.....得你一個辛苦,何苦呢.....你呢個唔係普通小三問題,如果真係想挽救,你地要好好傾下發生左乜野事,令到你地2個關係咁差,如果雙方都想維持關係,咁都仲有機會,否則最後佢都一定會走,你呢個時候搞個小三,你自己最蝕底,不如你同你老公心平氣和傾下先

男爵府

BK Milk勳章

yukileecc11 發表於 13-8-23 13:11
個男人本質有問題,留得住個人又如何,佢個心都已經走左.....得你一個辛苦,何苦呢.....你呢個唔係普通小三問 ...

無錯,似乎係你老公想走....就算唔係呢個女仔,佢都會搵下一個...

你知唔知佢不滿你d咩呢?

丫雅    發表於 13-8-23 15:38
又放假!!!

複式洋房

回覆:wingskitty 的帖子

樓主你無小朋友分開對你好點,你老公一次又一次背叛你你同佢一齊痛苦嘅系你一個,佢改唔刻嘅!除非你唔介意同其他人分享老公。

大宅

係你C6問題,放手啦!

大宅

我有以下愚見:

首先,不要沖動!現在不如分析一下!

就算比你搵到個小三又點,如果佢一句得埋黎話你有雞仔晤管去管麻鷹咪仲淤!而且佢一定會話比你老公知...... 到時你咪又系比你老公知你有check佢電話!!!

我覺得應該去搵一個你和你老公的共同朋友,然后叫佢幫忙一下!

當你知道邊一日個C6去約會就叫你個朋友去撞你個C6,
要個C6見到你地個共同朋友,然后第二日叫你個朋友約你個C6出黎傾,
睇下個C6有什么睇法。
如果個C6坦白講晤鐘意你的話,你也應該知道點做!
如果C6話只系玩玩下,你就當晤知吧! 到時再見步行步!

大宅

回覆:yukileecc11 的帖子

有傾過,佢覺得我成日懷疑佢,返工分人工全部洗曬係我身上,搞到佢儲吾到錢達成佢心願,例如買車。其實我改變左好多,早幾年佢一蚊都儲吾到,到近呢幾個月儲錢去旅行,已經有幾萬儲到,但因為d錢係吾用得,所以生活上佢都要好慳,所以佢好大壓力,其實佢自己都好貪玩,講就講洗曬係我到,事實上佢出去玩你估佢吾洗錢咩,其實佢都有份用。

大宅

引用:Quote:yukileecc11+發表於+13-8-23+13:11+

原帖由 little_chamo 於 13-08-23 發表
無錯,似乎係你老公想走....就算唔係呢個女仔,佢都會搵下一個...

你知唔知佢不滿你d咩呢?
佢不滿我大洗,成日吾信佢,因為佢有前科,佢話同我一齊好大壓力,好似為我而生存,話所有人工洗曬係我身上,我已經改左,早幾年完全儲吾到錢,到近呢三個月地為左旅行儲到幾萬,因為係吾用得,所以佢生活上都要慳,而覺得同我一齊好辛苦

大宅

引用:Quote:wingskitty+發表於+13-8-23+13:05+請

原帖由 yukileecc11 於 13-08-23 發表
多謝你意見,我禁錯制,回覆左你係#7到

大宅

引用:樓主你無小朋友分開對你好點,你老公一次又

原帖由 fei528 於 13-08-23 發表
樓主你無小朋友分開對你好點,你老公一次又一次背叛你你同佢一齊痛苦嘅系你一個,佢改唔刻嘅!除非你唔介意 ...
我地試過分開,但個個月直頭過著非人的生活,完全吾知自己做緊乜

大宅

引用:我有以下愚見:首先,不要沖動!現在不如分

原帖由 guoda1668 於 13-08-23 發表
我有以下愚見:

首先,不要沖動!現在不如分析一下!
坦白講,男人一定幫男人的,我c6d朋友一定講返到我c6知,到時都知我cheak 佢,我c6好醒目,因為一年前佢有小三我試過搵朋友跟佢,點知佢發現左,仲要跑走

大宅

wingskitty 發表於 13-8-23 13:05
請各位幫下我,吾好意思有點長。

到我c6有小三,我係check 佢電話發現,近一年,同佢關系變左好多,佢話同 ...

你想搵佢出黎做咩??

男爵府

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+guoda1668+於+13-08-23+發表

原帖由 wingskitty 於 13-08-23 發表
坦白講,男人一定幫男人的,我c6d朋友一定講返到我c6知,到時都知我cheak 佢,我c6好醒目,因為一年前佢有 ...
你c6之前有小三,而家又溝女,你都仲想原諒佢?

又放假!!!

公爵府

佢好似已經唔愛您, 您留佢都無用.

好似儲錢去旅行咁, 攪到咁辛苦又咩謂? 一定要去? 一定要用咁多錢? 兩個人相愛去邊都一樣.......唔係咩?

您想留佢, 應該好好改一下自己用錢的態度...下下將經濟壓力放在男人身上, 佢只會覺得您同佢一齊係想仍照顧您. 您都要比佢感受您愛佢才行......

點解佢儲幾萬元唔可以買車要用來同您去旅行? 佢在您身上又可以得到咩??? 自己想想.....

大宅

唉...... 樓主, 我知你一定好愛你老公,但你自己都要理智D!

既然你老公已經晤系第一次偷食,點解你仲要期望老公會番黎你身邊呢?

呢個世界無話無左邊個晤得,你堅強D離開你個C6吧!

大宅

wingskitty 發表於 13-8-23 13:39
有傾過,佢覺得我成日懷疑佢,返工分人工全部洗曬係我身上,搞到佢儲吾到錢達成佢心願,例如買車。其實我改 ...

你自己有冇做野呀?

我有個ex 都係咁....話我洗晒佢D$$$, 但係我根本$1都冇洗過佢, 我份糧係佢3倍, 佢請我食餐飯仲慘過我自己去乞咁, 俾晒面色我睇, 發脾氣時又拎出黎講話我洗晒佢D $$, 呢D 人將個責任推落另一半度, 到佢洗人$ 既時候就好似覺得好應該咁, 若無其事, 樓主我勸你努力D, 一個仙都唔好洗佢, 如果唔係俾佢怨成世, 有機會就快d 走啦, 一個連$1都唔捨得投資0係你身上o既人, 你留住佢個人都無咩用, 盞自己攬住筆負資產, 咁第時就一齊x 家產喇....

bossjack    發表於 13-8-23 14:21

大宅

回覆:到我c6有小三,有無人可以救下我?

其實你揾個小三都冇用,係你老公想走。。。
佢頂唔順嘅嘢,係咪可以一齊解決?你可能係令佢想走嘅原因。。。。咁慳嚟去旅行係佢嘅意思?
大家冷靜討論下將來嘅方向先啦!大家共識唔到,就趁未有小朋友,再諗清楚!吵吵鬧鬧咁點可以長久?
佢話你大洗,你又數番佢。。。咁係解決唔到問題嘅!鬥數缺點最傷感情!大家為對方放低自己。。。靜心傾啦!如果中間還有愛,咪慢慢諗方法囉!

大宅

引用:佢好似已經唔愛您,+您留佢都無用.好似儲錢

原帖由 koko2000 於 13-08-23 發表
佢好似已經唔愛您, 您留佢都無用.

好似儲錢去旅行咁, 攪到咁辛苦又咩謂? 一定要去? 一定要用咁多錢? 兩 ...
大家都係因為“吾捨得“呢三個字而仲一齊緊,但係其實佢好算係幾錫我,佢盡有可能有時間做家務都會做,放假我想去邊就去邊,當然我有問佢意見,佢生活上對我都算無微不至,我地曾經無bb 我覺得儲錢去旅行佢係為左達成我心願,覺得欠左我,因為當時係吾可以要bb而我地未決定要吾要的時間個胎cheak 吾到有心跳,當時我受左好多苦

大宅

引用:Quote:wingskitty+發表於+13-8-23+13:05+請

原帖由 nettecc 於 13-08-23 發表
你想搵佢出黎做咩??
我想知對方咩料,用咩方法留住我c6

公爵府

回覆 wingskitty 的帖子

您講來講去都係佢為您做既野, 佢點對您.

咁您呢? 您又為了呢段關係做過d咩?

首頁

尾頁

跳至