自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

搵唔到自家烏冬既HOTLINE / EMAIL去讚下個職員!
所以POST呢度喇~

樓面 YIN (男仔黎架, 唔知有無睇錯名呢=) )

中秋前一晚, 當晚我帶同小朋友到上址用餐, 小朋友真係攪攪陣無幫襯~

有時攪餐牌有時掃下枱面, 睇少眼, 走咗去倒調味粉, 呢位哥哥態度非常好, 佢見我抺緊時已即時幫忙清潔!

小朋友食飯時又食到一枱一地都係, 但侍應哥哥無嫌棄不止, 仲不停話 “唔緊要架, 我陣間整喇!”

好耐無見過咁有禮貌既前線職員!

cherrie_q    發表於 13-9-23 23:16

大宅

回覆:好想讚下! 自家烏冬(POP CORN分店) 既男職員!

有時小朋友真係食到成地都係,勁唔好意思

大宅

回覆:好想讚下! 自家烏冬(POP CORN分店) 既男職員!

希望多啲人入黎讚下佢,攞一分走喇!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章 大廚勳章 畀面勳章

水晶宮

我帶細路有時食到周圍係真係勁唔好意思
所以我次次都抹番乾淨先走
當然都遇過好多好人,會叫我唔洗搞佢地會清潔

我好百搭o架! 煲魚,煲牛,煲瘦肉,煲甘荀乜都得!!

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

回覆:purple_k 的帖子

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

侯爵府

育兒性格勳章 熱血勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

侯爵府

引用:!小朋友食飯時又食到一枱一地都係,+但侍應

原帖由 purple_k 於 13-09-23 發表
搵唔到自家烏冬既HOTLINE / EMAIL去讚下個職員!
所以POST呢度喇~樓面 Water – YIN (男仔黎架, 唔知有無睇 ...

大宅

引用:我帶細路有時食到周圍係真係勁唔好意思所以

原帖由 蕃茄薯仔湯 於 13-09-23 發表
我帶細路有時食到周圍係真係勁唔好意思
所以我次次都抹番乾淨先走
當然都遇過好多好人,會叫我唔洗搞佢地會 ...
其實自己都會執返手尾,但聽到服務員咁好禮貌,真係好想讚下佢~

遇到唔開心/火遮眼,大家實記得去投訴 :(

只希望遇到開心好事,大家都一齊去讚下~咁樣先可以平衡到

別墅

男爵府

虎到金來勳章 hashtag影視迷勳章

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

子爵府

回覆:purple_k 的帖子

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

hashtag影視迷勳章 畀面勳章

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 purple_k 的帖子

大宅

首頁

尾頁

跳至