自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

環保接龍勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

有無人知道pccw家居電話合約價錢最平是咩plan?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:chuchunwing 的帖子

我用緊每個月$110。應該係最平。因為咩功能都無。淨打出打入。

唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

侯爵府

家居no可否port out去手機台o架

大宅

chuchunwing 發表於 13-9-23 20:24
有無人知道pccw家居電話合約價錢最平是咩plan?
有個friend做咗,連惠康coupon,平均66

wcpcelia  平喎  發表於 13-9-23 20:41

男爵府

回覆:wilsonmun 的帖子

有無sales電話

男爵府

引用:我用緊每個月$110。應該係最平。因為咩功能

原帖由 大少拉 於 13-09-23 發表
我用緊每個月$110。應該係最平。因為咩功能都無。淨打出打入。
以前用eye又係$110,不用eye又係一樣價錢?

大宅

chuchunwing 發表於 13-9-23 20:37
有無sales電話
我要問個friend,佢而家唔得閒,開緊會,晏d pm你。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+大少拉+於+13-09-23+發表我用

原帖由 chuchunwing 於 13-09-23 發表
以前用eye又係$110,不用eye又係一樣價錢?
係呀。用埋eye 又另加$..所以約滿都唔用佢喇。

男爵府

引用:Quote:chuchunwing+發表於+13-9-23+20:37+

原帖由 wilsonmun 於 13-09-23 發表
麻煩曬

男爵府

引用:Quote:原帖由+chuchunwing+於+13-09-23+發

係呀。用埋eye 又另加$..所以約滿都唔用佢喇。
我同個sales講,太貴啦,要cut吾用佢,叫佢寄cut form比我,佢重話好啦,兩天後收到cut form 簽名,留都吾留客人。

lazyfish  佢地收到cut form先會打返比你比個平d既你揀(上年既事,依家就唔知啦)  發表於 13-9-25 11:05

男爵府

回覆:pccw 家居電話合約價錢

點解有咁平?我就到期續約佢收我$127,乜都唔包。如果加d乜乜組合,最少加多$27。即係起碼$154一個月

翡翠宮

chuchunwing 發表於 13-9-23 21:52
我同個sales講,太貴啦,要cut吾用佢,叫佢寄cut form比我,佢重話好啦,兩天後收到cut form 簽名,留都吾 ...
留都唔留咁衰. 不過都好, 唔留乾手淨腳, 費事比佢地煩呀!!~

男爵府

引用:Quote:chuchunwing+發表於+13-9-23+21:52+

留都唔留咁衰. 不過都好, 唔留乾手淨腳, 費事比佢地煩呀!!~
但係家中有小孩子讀書,有家居電話會好d

翡翠宮

chuchunwing 發表於 13-9-23 22:30
但係家中有小孩子讀書,有家居電話會好d
係~ 但因為我屋企兩個仔都大... 家固電話係得我一個人用... 仲要唔係成日用. 所以把心一橫, 約滿就取消左佢~

男爵府

煩死啦

珍珠宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

引用:點解有咁平?我就到期續約佢收我$127,乜都

原帖由 DonkeyKong 於 13-09-23 發表
點解有咁平?我就到期續約佢收我$127,乜都唔包。如果加d乜乜組合,最少加多$27。即係起碼$154一個月:sickm ...
佢收緊我$151一個月呀!打算轉喇

伯爵府

剛做基本通話110X18個月,其中3個月回贈99即是(110X18)-(99X3)-200惠康禮券/18個月=82.39

子爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

wilsonmun 發表於 13-9-23 20:40

我都想要呀,因為我都就黎續約了,想問下?謝謝!!

珍珠宮

wilsonmun 發表於 13-9-23 20:40

我都想要

子爵府

引用:Quote:chuchunwing+發表於+13-9-23+20:37+

原帖由 wilsonmun 於 13-09-23 發表
我都想要,thx

首頁

尾頁

跳至