在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

成日好似好忙咁,又冇乜時間shopping
出街總掛住睇bb野多過自己野…………
大家會咁嗎?

大宅

回覆:做左Ftm後,大家仲有冇時扮下靚呀?

以前成隻彩雀咁,一星期例必買一大衫!
而家妝又懶化,唔噴香水,著衫求其!成隻丫烏婆咁

大宅

真係好小,去既地方同時間,都唔使執坩好。照下都會,留返休息仲好。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

冇時間shopping, 但唔代表打扮要求其.

男爵府

回覆 lovebabyduck 的帖子

繼續扮靚,生完後有好幾個月什麼也沒扮,個樣好殘,自己也討厭照鏡。
所以現在堅持每天要化妝,無論有沒人睇,
都要執執。

男爵府

有呀!間中會買吓衫,出街都會搽BB Cream, 有時加下碎粉。

珍珠宮

有咖。無做facial但都會自己修眉,化妝。同老公出街唔好污wear。

大宅

回覆 lovebabyduck 的帖子

我以前返工都不化妝,只是塗點口紅,但也會出去做facial。

現在做了ftm,更加不會化妝,但會塗點唇彩,因不想自己看上去太pale,不過連facial也沒做幾年了,慳些錢嘛!

大宅

我因為本身之前工作係美容師,現在冇做野19w都自已Keep住做清潔水份Facial架,而家

成日好無聊,所以比之前重扶多左Mask添!出街一定要搽BB Cream同c6出街唔

想咁殘!個樣我暫時冇咁驚最怕Keep唔到身型乍!!

男爵府

有照扮靚呀,不過講真真係買少左好多衫,出街都你買bb 衫多,但每次出街都一定會化哂裝,唔想做左ftm之後就唔打扮,自已扮靚d 出街比情都靚d, 反而係屋企時間多,如果買衫or bb 野都變得online shopping 多

大宅

回覆:lovebabyduck 的帖子

少少都有既,但求企企理理,費事去湊放學影響埋個仔。哈哈。

別墅

週末唔使煮飯買餸就會著靚d。平時要去街市都係求其,費事比人呃。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

你地有冇人可以搽增長睫毛液可以搽到d 睫毛真係長好多? 我用所有mascara 都好似冇我想要既效果, 我見好多人都搽得好靚, 佢地仲要唔一定係用貴野.

大宅

回覆:bosch 的帖子

靚果d通常是黐假eyelashes?

複式洋房

出街一定會化妝,一星期做一次mask,都係要趁阿B瞓左先做到

大宅

有架,近排換季大減價,引唔住手買咗幾件連身裙,着靚d搽下BB cream 睇落都young d,出街遇到朋友,老公都有face d啦。

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

會去做facial;勤ful mask;同老公出街必化妝;其他日子同女系樓下附近就变反隻烏鴉了

珍珠宮

女女返學後,我多左私人時間,可以做facial、搽指甲油。

男爵府

引用:以前成隻彩雀咁,一星期例必買一大衫!而家

原帖由 正仔媽咪 於 13-09-27 發表
以前成隻彩雀咁,一星期例必買一大衫!
而家妝又懶化,唔噴香水,著衫求其!成隻丫烏婆咁

...
Me too 。

禁止訪問

引用:你地有冇人可以搽增長睫毛液可以搽到d+睫毛

首頁

尾頁

跳至