跳至

首頁

尾頁

大宅

其實我好少出post, 今次真係唔知點算?請jm賜教!

我個囡係8月細b, 只報咗三間N, 有兩間同一日in!咁點算??點揀??應該用咩準則去揀?
(Sunkids, Agnes)

大宅

引用:其實我好少出post,+今次真係唔知點算?請jm

原帖由 VIKAZ 於 13-10-06 發表

我個囡係8月細b, 只報咗三間N, 有兩間同一日in!咁 ...
新一代咁快知面試時間?

大宅

回覆:請問兩間N同一日in, 應該點算?

Sorry誤會左!

大宅

時間差唔多?

大宅

畀面勳章

回覆:VIKAZ 的帖子

In你比較鍾意o個間。 另外,建議你報名報埋新一代啦。

大宅

回覆:suetsweet 的帖子

報咗新一代,但係細b要出年先有得in,到時機會就細好多!
只係三間,咁都要撞!

大宅

引用:其實我好少出post,+今次真係唔知點算?請jm

我個囡係8月細b, 只報咗三間N, 有兩間同一日in!咁 ...
首先諗如果果間收左你,你會原校升K1 嗎?其實如果唔太會讀返果間K1,就選間地點方便自己既,畢竟小朋友仲細,太遠會攰!N 都係返去玩咋!

子爵府

引用:Quote:原帖由+VIKAZ+於+13-10-06+發表其實

原帖由 oo_kinki 於 13-10-06 發表
首先諗如果果間收左你,你會原校升K1 嗎?其實如果唔太會讀返果間K1,就選間地點方便自己既,畢竟小朋友仲細 ...
同意,n班就腳係好重要,

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

大宅

引用:試下打去你無咁心儀果間問企可否改時間,因

原帖由 puicps0614 於 13-10-06 發表
試下打去你無咁心儀果間問企可否改時間,因為兩間你總要二選一,如果改唔到你都無損失,但係如果改到既話, ...
多謝你呀!其實我都有諗住改時間,不過Sunkids可能唔休做,未必肯理我.
我想揀近嗰間;但响度睇Sunkids啲小朋友好似學到好多嘢..
其實大前提N班係咪真係近好?因為姐姐湊返學呀.Sunkids n班有冇得坐校車??
好煩,頭都大! 我哋呢幾年既媽媽真係好慘

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+puicps0614+於+13-10-06+發表

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+puicps0614+於+13-10-06+發表

多謝你呀!其實我都有諗住改時間,不過Sunkids可能唔休做,未必肯理我.
我想揀近嗰間;但响度睇Sunkids啲小 ...
你俾啲誠意同學校講,有一間係可以改時間的

請勿打招呼~

男爵府

agnes 係交表定in?

如果交表,bb唔使到場

別墅

打去改時間啦!通常都可以

大宅

Sunkids 有兩日interview,你試下打去問下可唔可以改另一日吖!

大宅

回覆:allaboutbb 的帖子

好呀,我會打去試吓.

禁止訪問

引用:好呀,我會打去試吓.

子爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我諗緊n係唔係一定要讀

大宅

引用:Quote:原帖由+VIKAZ+於+13-10-07+發表好呀

原帖由 puicps0614 於 13-10-07 發表
你仲未打去問?愈早問愈大機會成功呀
我打咗啦,佢話定晒時間,無得改期.
呀囡又少個機會

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+puicps0614+於+13-10-07+發表

首頁

尾頁

跳至