美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

熱血勳章 畀面勳章

佢叫我去做免費面部護理,會唔會不停sell我買野嫁??
有無人試過呀? 我要有個心理準備。
Life is better when you're laughing!

別墅

回覆:有無會員收到 Shishedo 電話?

我都收到電話
好怕佢護理完45分鐘之後,就sale多1個鐘

子爵府

熱血勳章 畀面勳章

rerekw 發表於 13-11-6 12:11
我都收到電話
好怕佢護理完45分鐘之後,就sale多1個鐘
我都怕呀!如果會,我咩卡都唔帶去呀
Life is better when you're laughing!

別墅

我信自己唔會被sale到既,不過好怕唔比我走

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

當然會sell la, 唔係叫你上嚟做咩呀!不過佢地唔會好hardsell ,。

大宅

回覆:有無會員收到 Shishedo 電話

唔hard sell嫁 係甘e sell

子爵府

chwpl 發表於 13-11-6 12:24
唔hard sell嫁 係甘e sell

係呀..去過兩次都係咁E SELL下..
唔買都可以即走..

我冇收到電話..
但收到張卡可在11月內做皮膚分析+修眉或其他
我覺得個皮膚分析CHECK得仔細過SK-II果個TIM..
所以都諗住去做

子爵府

熱血勳章 畀面勳章

如果普通sell下,我就唔怕‧
我唔想佢好hardsell, 我又唔買,佢會黑面

子爵府

畀面勳章

點都會sale,但唔會勁ler...

大宅

引用:佢叫我去做免費面部護理,會唔會不停sell我

原帖由 danad 於 13-11-06 發表
佢叫我去做免費面部護理,會唔會不停sell我買野嫁??
有無人試過呀? 我要有個心理準備。
...
我喺上個月去做左,個 ba完全冇sell 過我,但一定有講你皮膚有啲咩問題呀咁,如果你只係諗住去做唔買野,你就唔好比佢氹到你

子爵府

熱血勳章 畀面勳章

bubiwong 發表於 13-11-6 14:52
我喺上個月去做左,個 ba完全冇sell 過我,但一定有講你皮膚有啲咩問題呀咁,如果你只係諗住去做唔買野,你 ...
甘都好D, 哈。

伯爵府

好媽媽勳章

我做過兩次,一次有買野,另一次做完就走人,兩次都冇刻意sell

大宅

回覆:danad 的帖子

冇hard sell 做完可以即走

侯爵府

我次次都去架, 差不多隔個月就去, 45MINS面部護理好舒服, 或者修眉都唔差.
我都唔係次次買嘢, 無嘢買就做完走人囉, 唔算太HARD SELL的

伯爵府

shiseido not hard sell at all

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

唔怕sell,我試過兩次無買嘢都無黑面

I 大蚊豬   

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 danad 的帖子

我都試過,唔HARDSELL喎,好OK

大宅

之前去過,其實唔算hard sell,係自己次次都抵受唔住買咗嘢所以,而家佢哋打親嚟我都話唔得閒

大宅

經常收到,做完唔算hardsell的!

禁止訪問

BK Milk勳章

首頁

尾頁

跳至