自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

唉!依家個社會都唔知似乜,政府根本當我地冇到,只係不停向阿爺獻媚,我真係覺得離暴動不遠

國務專員  時事及政治討論話題,請到時事擂台發表,現關閉錯版主題。  發表於 13-11-6 17:22

男爵府

回覆:香港幾時再暴動

又嚟

瑪瑙宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

唔好啦掛

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

引用:唉!依家個社會都唔知似乜,政府根本當我地

原帖由 joeyso091 於 13-11-06 發表
唉!依家個社會都唔知似乜,政府根本當我地冇到,只係不停向阿爺獻媚,我真係覺得離暴動不遠

...
我覺得唔會,香港人都係得把口多

YingYing05  CY就係睇準這點  發表於 13-11-6 17:03

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

大宅

等埋經濟問題就掂

宜家仲算係個個有工開~唔會爆住

禁止訪問

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 貢獻勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

珍珠宮

2018父親節勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

咪玩啦....香港人豐衣足食...呻下不滿,寸下政府...咁就暴動

柏架山莊    發表於 13-11-6 16:07

大宅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

禁止訪問

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:唔好啦掛+

原帖由 RSG媽媽 於 13-11-06 發表
唔好啦掛
x 2

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

~大bb揍住兩個可愛的小bb~超辛苦但好富足^^~
~祝願每個人都有開心快樂既人生~
~記住甜酸苦辣是人生必須要走過的~

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:Quote:QQilky+發表於+13-11-6+16:01+如果樓

原帖由 timoling 於 13-11-06 發表
咁你宜家又嬴左D乜野? 5毫子??
0.50

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

香港暴動?
我話你知!
共產黨唔知幾歡喜!
可以立即派解放軍鎮壓!
名正言順提早完全接管香港!

dingding20  你唔好氹人啦, 香港人不知幾鍾意解放軍   發表於 13-11-6 16:26
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

禁止訪問

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 貢獻勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

大宅

rabbit75 發表於 13-11-6 16:06
香港暴動?
我話你知!
共產黨唔知幾歡喜!
係呀係呀~~~快D黎解放我唔好得把口

伯爵府

一日有飯食都未必暴動....最好唔好, 其實咁樣對香港無好處...只會比人有機可成...

子爵府

到時有坦克車 ....

首頁
12345...8

尾頁

跳至