跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

Re: YMCA BB玩水樂園

請預埋我呀~~

大宅

希望攪得成啦~~

在愛中成長,才懂愛別人!成長短片  成長拾趣

別墅

瞳瞳都想參加
不過在 sat. 有否堂上

複式洋房

Hi NO.FOURFOUR

Looking forward to any news?

Thanks!
Add-add

別墅

NO.FOURFOUR, 辛苦哂你了, 有消息記得update呀, thanks

複式洋房

wawawa...可唔可以預埋我呀? Thanks NO.FOURFOUR & DoDoDoDo ar!!!

男爵府

我都好有興趣,希望攪得成

hihihi, 好耐唔見你上BK, 你同BB最近都好嗎?

別墅

依家我找緊池比你地去個 fun day,希望找到啦!比d時間我! <可能係杏花村,唔知你地地方如何呢>

男爵府

thx, c媽! 如果時間就到,我都希望join到 會唔會有車位可以泊車?

等你通知

複式洋房

paulina, 你好嗎? 知道你就快生第2個bb...好開心呀 等你好消息呀!!!

BB依家好"chi"身, 成隻樹熊仔咁, 所以好難先搵到機會上來8下

0701同飯局又join唔到, 希望遲d可以再參加0601gathering la... :-(

大宅

NO.FOURFOUR, it sounds fun. Can I join too?

Luplup

大宅

Hello!!
我係0605mami, 我哋在19June端午節這日已經去過玩啦...:wink:
這個活動值得推介, 因為我都無諗過咁細個b, 都可以教佢swimming...
我哋只係上咗一堂, 但我囝囝已經識poo水, "燦"腳...真係好似識游咁...

我哋果日仲玩得好開心添, 有興趣入去睇吓啦--->BB玩水樂園...click here
我係開心CarCar...
我最鍾意係車車

大宅

我都想join, 預埋我呀, 唔該!

大宅

thank C媽,好多謝你!

別墅

各位媽咪,

剛剛我再打電話聯絡YMCA 林先生, 他說要下星期尾才知道能否在8月再開班. 如有good news 即時通知大家報名.

End of Report. :-P

別墅

thanks NO.FOURFOUR

民房

我都想同囝囝參加,希望好快有好消息啦!

別墅

YMCA BB 玩水樂園 - 0916 - 名額 9 組

Delet

原文章由 DoDoDoDo 於 07-6-12 22:58 發表
我見0606攪去join YMCA BB玩水樂園, 好似好好玩咁 但就已經截止咗喇. 唔知我哋0601可唔可以攪類似嘅活動呢?? 以下轉貼自0606.

BB玩水樂園(要集齊12人,先可開班,要就導師按排)
(要快D ...

[ 本文章最後由 NO.FOURFOUR 於 07-8-21 17:05 編輯 ]

大宅

我有興趣!

原文章由 NO.FOURFOUR 於 07-8-21 16:11 發表
各位媽咪,

等了幾個月了....今天才回覆有9個名額...詳程如下:

別墅

YMCA BB 玩水樂園 - 0916 -

各位媽咪,

剛收到 YMCA 通知於以下時間有9個名額.
如有興趣請於8月24日前報名及e-mail
以下資料到[email protected]比我.

bb 名 / 月齡 / 家長名稱 / 網名 / contact no./是否YMCA會員

網名

1) NO.FOURFOUR 1A1B (偷步先 )

Date: 2007年9月16日 (星期日)
Time: 12:30 - 14:45
地點: TST YMCA
收費: $100 (member),
$130(Non-Member) (1個大人:爸爸+1個BB),
額外1個大人+$50(例如媽媽都去)

原文章由 DoDoDoDo 於 07-6-12 22:58 發表
我見0606攪去join YMCA BB玩水樂園, 好似好好玩咁 但就已經截止咗喇. 唔知我哋0601可唔可以攪類似嘅活動呢?? 以下轉貼自0606.

BB玩水樂園(要集齊12人,先可開班,要就導師按排)
(要快D ...

首頁

尾頁

跳至