夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

回覆:你地 c6 忙唔忙?

禁止訪問

大宅

引用:Quote:原帖由+tszyin1015+於+14-01-18+發表

原帖由 Truffeee 於 14-01-20 發表
我 c6 又係咁..佢仲要好似朋友緊要過我同 bb
睇開啲..我媽咪教..你要對住呢個人成世,有排你地對..同埋佢大年紀啲就唔會玩咁多..
但佢係月老月多聚會..

複式洋房

我c6都唔算太忙,放工都即返家,打機睇電視,等我放工返黎食飯。

平時去邊都會陪我。一有時間就2個人出街ga la

禁止訪問

引用:唔忙,除左返工果几個鐘都對住。佢做乜都要

禁止訪問

引用:唔忙,除左返工果几個鐘都對住。佢做乜都要

別墅

回覆:Truffeee 的帖子

仲以為忙公事。。。原來係忙私事。既然佢咁忙你咪自己搵節目,等佢返嚟瞓嗰晚你就唔好返去瞓,將心比心!

男爵府

超忙,好多時夜晚食完飯一陣又走去開工,做到3,4點先返屋企訓,不過搵食都無計

大宅

引用:仲以為忙公事。。。原來係忙私事。既然佢咁

原帖由 constantine1980 於 14-01-22 發表
仲以為忙公事。。。原來係忙私事。既然佢咁忙你咪自己搵節目,等佢返嚟瞓嗰晚你就唔好返去瞓,將心比心!

...
公事都好忙..就 weekdays 忙..私事就 weekend 忙

大宅

BK Milk勳章

忙。。。一曰番13至15個鐘。。。放工即刻番屋企訓!一個月可能有三曰假,我都由得佢訓。。。因為番夜班真係好攰好傷身!c6好好,除左好朋友生日、聖誕節、新年先會約班豬朋狗友玩!以前可能會玩天光,近呢二年可能年纪大玩到2點倒就回家訓覺!!

一家4口~

別墅

我老公工作超起起忙,咁耐以黎一次旅行都未同我去過
好少好少同我食晚飯,返黎都掛住玩手機,睇報紙...之前我都有唔開心過,點解佢返屋企有時間都唔會理我。真係好唔開心。
之後積埋積埋嗌過大交。我先發覺原來係自己唔夠體諒佢,完全唔識企喺佢角度諗其實佢做野已經好辛苦,好大壓力,返黎屋企只想靜靜地hea下,休息下...
當然生活同工作都要有平衡啦!!我老公一得閒都盡量陪我,但係有時知佢好攰,寧願我寧願喺屋企hea下就算....
多D體諒同了解,老公就會好開心,大家好忙,但都會好珍惜兩公婆拍拖的小小時間!
其實你老公一個星期陪到你個星期日已經好好!!

別墅

回覆:Truffeee 的帖子

返工又忙重有心情去玩。。。好似前世未玩過。

首頁

尾頁

跳至