自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆:丹麥動物園宰長頸鹿 (血腥慎入)

真係理解唔到

伯爵府

點解要好似好偉大咁比你觀看,更何況有小朋友

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

我唔敢睇

子爵府

咁地球人口過多會點

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

變態!!!!

伯爵府

好唔人道

子爵府

個園長係咪痴線

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

子爵府

公爵府

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

.........................................

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

果個完全唔成理由

禁止訪問

官方特派專員

hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 柏架山莊 的帖子

多謝轉載。

尋日小編長時間對住D圖片同影片,唔舒服左一整日,返到屋企諗返起都好不安想嘔。唔明人類點解可以咁殘忍,仲要合理化自己的殘暴行為......

柏架山莊    發表於 14-2-11 14:22
BK Milk ● 親子語,是《親子王國》提供的營養品,我們搜羅了香港、台灣、中國內地、外國的育兒、教育、健康資訊,最Fresh最鮮最有益實用。每天來看,你會發現很多新鮮事、有趣話題、健康貼士、著數情報、親子活動與好去處。

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:【外國消息】丹麥著名的哥本哈根動物園+(Co

原帖由 柏架山莊 於 14-02-11 發表

【外國消息】丹麥著名的哥本哈根動物園 (Copenhagen Zoo), ...
動物園科學總監Bengt Holst稱形容Marius為「多餘(surplus)的」

地球人覺得呢條蛋散係surplus,係咪都可將佢切件餵長頸鹿再網上直播?

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

簡直不知所謂
~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

珍珠宮

隻長頸鹿真係好可憐

男爵府

回覆:lailaiha 的帖子

我呢兩日都好唔開心,既然有咁多單位肯收留小長頸鹿,點解園方仍執意殺死佢。殺佢唔止,仲要當眾解剖,再去喂獅子!真係過份。我好難想像這些先進講人道的西方國家,竟然容許這等殘忍之事發生。

男爵府

痴線架,殘殺動物而經唔岩,點解仲要將咁恐怖場面比小朋友看

水晶宮

BK Milk勳章

好恐怖
点解咁殘忍

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

點解仲要喺小朋友面前劏? 動物園變屠房, 不能接受

baby_lover  AGREE~  發表於 14-2-11 23:34

首頁

尾頁

跳至