親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:有無人住過沖繩 The Beach Tower Okinawa

兒童餐約600yen

大宅

回覆:有無人住過沖繩 The Beach Tower Okinawa

海膽龍蝦1600yen3 點後食

大宅

你又係同小朋友一齊去可唔可以分享下行程呀。 我帶 20mths 同 5.5 years 呀

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:唔落水就住係美國村啦,有一間大型AEON+sho

原帖由 pingaeid 於 14-02-27 發表
唔落水就住係美國村啦,有一間大型AEON shopping, 夜晚又可以去睇摩天輪,好靚架

...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:房望住個摩天輪+

原帖由 connie_51 於 14-03-02 發表
房望住個摩天輪

大宅

好媽媽勳章

我上次住晒beach tower同vessel,beach優勝係包埋隔離既溫泉任玩,我訂46平方都upgrade咗49和式房比我,間房夠大2個女勁like! 佢每間房都會望到海,我果間就一半海一半摩天輪,老公最like係露台睇景!帶below 3yrs小朋友仲每次check in就有拖鞋睡衣濕紙巾供應, 每日有奶粉屎片bb餅可以去拎, lobby有隻好攪笑既monkey,2個女成日嘈要睇唔上房,但我覺得酒店太殘舊,走廊係井型樓咁四方框,日頭好地地,但夜晚太黑行去口都幾驚,早餐個人覺得普通,感覺似飯堂多過酒店buffet,不過有個小朋友buffet desk,2個女全程自己照顧自己~ 但住呢間就預咗大部分時間係酒店,玩溫泉先抵,全日悠閒咁都幾有渡假feel,第二日轉住vessel我地先真正蒲美國村~

教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離 (箴言 22:6)

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:我上次住晒beach+tower同vessel,beach優勝

原帖由 natcalbb 於 14-03-05 發表
我上次住晒beach tower同vessel,beach優勝係包埋隔離既溫泉任玩,我訂46平方都upgrade咗49和式房比我,間 ...
多謝分享

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

早幾年去都住過呢間, 訂普通房比左套房我, 大到呢
隔離係AEON開到0:00 晚晚都去行
美國村係隔離, 好方便

但4月落唔到水就唔需要住到咁貴啦~
同埋個沙灘唔係私人架~

侯爵府

請問沖繩5月頭酒店算唔算旺季?落到水未?天氣如何?

大宅

回覆 TMC3012 的帖子

本來都BOOK ANA 不都係覺得唔抵, 咪轉這間帶兩個細唸住大同方便行下LOR, 有沒有其實SUGGESTION. 你點PLAN 行程

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

happymanman 發表於 14-3-5 11:48
回覆 TMC3012 的帖子

本來都BOOK ANA 不都係覺得唔抵, 咪轉這間帶兩個細唸住大同方便行下LOR, 有沒有其實S ...

你會租車玩? 係既住邊都得~
呢間係就腳, 但唔平~

大宅

回覆:TMC3012 的帖子

我去5日, 頭同尾住 市中心。 即中間兩晚未定會自駕 (3 day)

男爵府

connie_51 發表於 14-3-2 01:14
呢間野我住咗3日正到不得了,所有野都勁細心。勁照顧到小朋友
connie, 請問房間有無WIFI?
仲有....你係買package嗎?
我買咗package 6月頭去, 唔知有無得upgrade 去family suite呢?? 哈哈

大宅

冇wifi ,我有買咭。

valentinored  thank you  發表於 14-4-2 13:53

大宅

上agoda book

大宅

請問美國村沙灘係咪水質唔靚?想游水

子爵府

回覆:natcalbb 的帖子

hi! 想問vessel ok 嗎?

男爵府

回覆:connie_51 的帖子

我在jalan book左comfort twin 24.5平方和 tower standard 46平方,2大1小(2歲),如果好似你咁好彩,有upgrade, 我就取消大房了,而家1516

珍珠宮

開心吸收勳章

我都book左呢間,主要可以浸溫泉,請問裡面浸溫泉的程序如何?我唔想失禮人

大宅

回覆:bubupeipei 的帖子

Jalan book 幾錢

首頁

尾頁

跳至