網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

頭先係旺旺問間集運,佢話係,會遲一至兩日喎! 聽樓上jm的回應,係乎唔係囉

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

manting93 發表於 14-3-10 18:28
上海集運寄香港幾錢。可唔可以比資料我

因為唔想太hardsell及離題, 所以pm左資料比你
如果有唔明, 可以再pm我傾

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

sc123 發表於 14-3-10 21:59
頭先係旺旺問間集運,佢話係,會遲一至兩日喎! 聽樓上jm的回應,係乎唔係囉 ...

可能係random抽查, 如果抽正你果架車, 就會慢d, 如唔好彩查到車上有禁品, 就成車一齊扣(咁仲耐)
所以有d jm正常時間收到, 有d就遲左

大宅

回覆:www 的帖子

昨晚寄集運,今天下午到了。

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

我都有23件貨........

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

尋日發貨,今日傍晚已送到

男爵府

回覆:大家留意:兩會期間,海關大查關

尋日寄,今朝一早收到集運公司通知(昨天的港车在香港海关被查,现在还在处理中,时效会晚哦 )希望明天可以收到

伯爵府

引用:尋日寄,今朝一早收到集運公司通知(昨天的

原帖由 nanako82ng 於 14-03-11 發表
尋日寄,今朝一早收到集運公司通知(昨天的港车在香港海关被查,现在还在处理中,时效会晚哦 )希望明天可以 ...
good luck.

別墅

..我仲有一大D傢俬送緊落黎添...

禁止訪問

回覆:大家留意:兩會期間,海關大查關

伯爵府

兩會在13日完了,希望一切回復正常。

首頁

尾頁

跳至