自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 熱血勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:有無試過send錯whatsapp俾人?

經常,每次發現後,都俾人話low b

我要記低 這些 那些 全部心事
從筆尖話你知
每兩天一次 你要揭開 信箱
接收 甜蜜故事
郵差會配合地 投入 我隔空的愛意

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆:有無試過send錯whatsapp俾人

有,鬧錯人

你若盛開, 蝴蝶便來!

侯爵府

畀面勳章 大廚勳章

有啊。想send俾老公但send咗俾老豆。唔系因為個名相似,系因為我老豆張相誤導咗我,因為我老豆用咗我只貓張相做大頭相。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 熱血勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+lormy+於+14-03-26+發表有兩

原帖由 nightingale 於 14-03-26 發表
我老公試過,send 咗 "i am coming home honey bb" 俾個男同事

好瘀 其實我先係 honey bb
如果係我收到,我實回你:I miss u BB

我要記低 這些 那些 全部心事
從筆尖話你知
每兩天一次 你要揭開 信箱
接收 甜蜜故事
郵差會配合地 投入 我隔空的愛意

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

有....

男爵府

有send錯過俾人,亦都收過人哋send錯俾我

別墅

經常

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我試過同班兄弟講咸嘢(群組)
Send錯俾個女性朋友,
勁淤

香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

男爵府

試過,好彩唔係d特別私人嘢

水晶宮

畀面勳章

我無試過!

但有人試過將佢情意綿綿嘅深情對話 send 錯咗去群組!我笑到反肚!

禁止訪問

回覆:lormy 的帖子

水晶宮

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

冇試過
反而我問人野跳左好多STEP,人地以為我SEND錯咋

大宅

引用:Quote:原帖由+lormy+於+14-03-26+發表有兩

原帖由 nightingale 於 14-03-26 發表
我老公試過,send 咗 "i am coming home honey bb" 俾個男同事

好瘀 其實我先係 honey bb
我仲衰,試過send \"good morning bb\" 去group chat

大宅

試過

大宅

子爵府

試過幾次,嚇死

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:lormy 的帖子

whatsapp就少d!打錯電話經常有…

伯爵府

有,耐不耐就發雞盲,不過有時都好“囉“
最多係原本send俾老公,send錯左俾fd,有時俾人笑

男爵府

畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

有,好瘀
幸福沒有捷徑 只有經營

首頁
12345...7

尾頁

跳至