美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

回覆 肥桔 的帖子

CORRECTOR係調色的, 你去試試就知, 我用的係粉紅色.

子爵府

引用:回覆 肥桔 的帖子CORRECTOR係調色的, 你去

原帖由 KAY+2 於 14-04-14 發表
回覆 肥桔 的帖子

CORRECTOR係調色的, 你去試試就知, 我用的係粉紅色.
Okay, thank you for your advice

複式洋房

回覆:KAY+2 的帖子

Halo..你想買遮瑕膏遮黑眼圈我推介你用呢隻Octoard..價錢平但有效果..唔乾..你可以試下..好多化妝師都有用呢個黎化..仲有好多顏色比你揀..s41同s51我都有用

侯爵府

回覆 zingzing 的帖子

邊到有得買架?

複式洋房

巴黎草莓同龍城都有..巴黎草莓應該齊色機會大過龍城

侯爵府

回覆 zingzing 的帖子

信和嗰間?

大宅

回覆:第一次買cdp

無cdp潤,個人覺得 但遮其他ok,眼會乾

複式洋房

係呀信和

公爵府

hashtag影視迷勳章 趣教勳章 畀面勳章

引用:今日去咗又一城,入去cdp試遮瑕膏,不過單

原帖由 KAY+2 於 14-04-13 發表
今日去咗又一城,入去cdp試遮瑕膏,不過單上面感覺好乾,ba好好人幫我再落妝,用埋眼霜按摩再試多次base加 ...
又一城係幾好

侯爵府

回覆 secrethk 的帖子

又一城好多店都好, 係間CLARINS唔好~

公爵府

hashtag影視迷勳章 趣教勳章 畀面勳章

引用:回覆 secrethk 的帖子又一城好多店都好, 係

原帖由 KAY+2 於 14-04-17 發表
回覆 secrethk 的帖子

又一城好多店都好, 係間CLARINS唔好~
我好耐之前去過,同意! 又hard sell !

大宅

引用:回覆 Pompom0820 的帖子你用佢EYE CREAM的

原帖由 KAY+2 於 14-04-14 發表
回覆 Pompom0820 的帖子

你用佢EYE CREAM的嗎??? 我尋日去咗JOYCE BEAUTY試咗REVIVE.
我用緊revive eye cream, 都唔錯, 用過好多牌子, 只有佢唔會出油脂粒, 去黑眼圈都有效, 紋好似都少左(因為我本身唔多紋), firming 都Ok. 但唔係一用就有效, 要用1-2星期慢慢見效。下一個目標會試la prairie 睇下會唔會更好, 不過價錢貴$1000。Haha....女人真係要使好多錢

首頁

尾頁

跳至