夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:不過唔好拒絕得太狠,之前有新聞話男想復合

原帖由 kathy329hk 於 14-04-17 發表
不過唔好拒絕得太狠,之前有新聞話男想復合自殺迫女,最後笑男方幼稚,男無自殺反而殺死左個女仔,你都係慢 ...
系呀。我都好驚

距話自己未夠傷,琴晚要繼續,我話你系咪變態?距話可能系

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

軟飯王真系一到比錢就成碌木企系度.....真係未見過咁CHEAP既人, 你之前應該同佢鬥唔比錢, 或去toilet焗佢比.....

依家你飛佢, 佢都唔知死因, 佢唔死無用....

伯爵府

引用:Quote:原帖由 blythe0824 於 14-04-17 發表

原帖由 skysa35 於 14-04-17 發表
可能我大洗啦....

距帶250蚊一定夠用嫁,下下成碌木企系度,帶100蚊出街都夠用幾個禮拜啦
唔係講笑, 呢d男人真係做唔到我男友, 好肉酸羅, 其實唔解唔玩野, 比錢佢唔郁你都唔好郁, 試幾次相信佢都明至少唔會要求食咩試咩, 不過算你而家都分手, 唔好理佢未得, 呢個世界只有結唔成既婚邊有分唔到既手

大宅

引用:Quote:原帖由+skysa35+於+14-04-17+發表可

原帖由 fatping 於 14-04-17 發表
唔係講笑, 呢d男人真係做唔到我男友, 好肉酸羅, 其實唔解唔玩野, 比錢佢唔郁你都唔好郁, 試幾次相信佢都明 ...
無錯。所以見唔對路咪飛走距。

有幾唔舍得丫。唔舍得出街唔比錢姐。。

伯爵府

引用:Quote:原帖由 fatping 於 14-04-17 發表唔

無錯。所以見唔對路咪飛走距。
我有個親戚2x歲女仔但屋企有錢兼自己搵幾皮野1個月, 但cheap 到無人有, 成日去邊都做菠蘿雞, 我地自己人私底巳經小爆佢, 點知比佢識著個比佢更菠蘿既男人重同居, 個男人晚晚放工返家等食, 早放都係返家等女友買野比佢食, 去街睇岩野叫我親戚買比佢話當xx禮物先,但我親戚叫佢買野時個男人就話唔好咁物質, 佢地係講心的, 男人話自己搵好多但羅晒d錢去做善事, 真係當人係百痴, 所以無咩錢, 我個親戚最後都頂唔順分手但都拍左年拖, 拖咁耐係因為佢樣唔靚自覺好難搵男友

大宅

引用:Quote:原帖由 blythe0824 於 14-04-17 發表

可能我大洗啦....

距帶250蚊一定夠用嫁,下下成碌木企系度,帶100蚊出街都夠用幾個禮拜啦
你唔計較,係你ex恐怖,咁都做得出,提議食貴野,但到比錢又成碌木,咩人黎架?唔用超cheap來形容佢都唔得。

唔係話我地港女,一定要男友帶我地食大魚大肉,但都唔好成日屈女友比錢,仲要咁識扮野?

我好奇,你ex係咪獨仔,或好多家姐阿哥,佢做最細,食飯買野都習慣唔比錢?導致養成這種等人比錢的小家性格?

大宅

引用:Quote:原帖由 skysa35 於 14-04-17 發表無

我有個親戚2x歲女仔但屋企有錢兼自己搵幾皮野1個月, 但cheap 到無人有, 成日去邊都做菠蘿雞, 我地自己人私 ...
你親戚分得好,呢種男人又係cheap精典範,但咁既軟飯王,都可以拖到一年,係咪好靚仔?

唔靚女都有權揀個更好,無必要養埋佢。

伯爵府

引用:Quote:原帖由 fatping 於 14-04-17 發表我

原帖由 blythe0824 於 14-04-17 發表
你親戚分得好,呢種男人又係cheap精典範,但咁既軟飯王,都可以拖到一年,係咪好靚仔?

唔靚女都有權揀個 ...
唔差的, 高大, 佢其實都唔太想分, 無奈佢都係孤寒同菠蘿雞d朋友, 次次要佢比錢佢都想死咁, 真係強中自有強中手

大宅

引用:Quote:原帖由+blythe0824+於+14-04-17+發表

唔差的, 高大, 佢其實都唔太想分, 無奈佢都係孤寒同菠蘿雞d朋友, 次次要佢比錢佢都想死咁, 真係強中自有強 ...
最鬼憎軟飯王

甘呢家你親戚有無拖拍呀?

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

梗係纏實你LA,如果唔係邊有軟飯食.

伯爵府

引用:Quote:原帖由 fatping 於 14-04-17 發表唔

最鬼憎軟飯王

甘呢家你親戚有無拖拍呀?

首頁

尾頁

跳至