自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

豪華郵輪, 新興呀! 我都想試
HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆:同老公去邊度旅行?

日本

大宅

fatchu@home 發表於 14-4-23 09:05
去美國啦!
又有得玩又可以shopping,仲有靚酒店同好平又抵食嘅自助餐!不過自助餐,只係 ...
美國邊度?

翡翠宮

hippo1115 發表於 14-4-23 11:16
美國邊度?
我上次去左西岸幾個地方咋,仲有好多地方未去過....

我覺得去美國幾舒服,因為一般英文已經可以溝通到,同埋食嘢又啱香港人口味,我指美式西餐,加上佢地好多牌子對香港人黎講都唔陌生,所以SHOPPING一流,又多OUTLET呢....好似話一年有兩次大減價,想掃貨去之前最好CHECK下先....

早幾日我係網上搵到呢個BLOG,可以參考下,如果真係去美國,一定要去大峽谷!!!!!但要留意佢分唔同區域,如果想行天空玻璃橋就要CHECK清楚係咩區,因為地方大,唔係去錯就可以返轉頭,會好浪費時間....

我都好想再去呀~~~~~~~

http://travel.openrice.com/traveller/trip.htm?tripid=724

男爵府

回覆:同老公去邊度旅行

Maldives, Australia,剛去完18曰歐遊,瑞士靚到痺!

子爵府

日本,泰國,每年必去

男爵府

馬爾代夫,依家諗返起都想再去

水晶宮

日本

禁止訪問

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

台灣,C6最愛
I 大蚊豬   

水晶宮

馬爾代夫

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

睇BUDGET及假期日數啦....
如果多D, 可以去歐洲/澳洲...
日數少, 近近地去下日本/韓國

侯爵府

引用:各位JM你地最鐘意同老公去邊旅行?因為之前

原帖由 mrshmt 於 14-04-23 發表
各位JM你地最鐘意同老公去邊旅行?

因為之前都係一家人去👉👈今次終於可以飛哂所有親戚兩個 ...
日本

大宅

回覆:mrshmt 的帖子

馬爾代夫

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

日本
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止訪問

回覆:同老公去邊度旅行?

大宅

我想去法國....巴黎

http://www.baby-kingdom.com/home.php?mod=space&uid=1044297&do=album&picid=1454091

伯爵府

歐洲, 中東

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 BK Milk勳章

歐洲&日本

男爵府

泰國

lai 緊9月同老公去兼慶祝我生日

首頁

尾頁

跳至