潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:英國送香港集運公司

If u want to buy books try

www.bookdepository.com

Free shipping worldwide and basically I find every book I am looking for

dadawong928  我都係起呢間接買   發表於 14-8-1 15:49
elantra  thanks  發表於 14-5-22 09:45

大宅

If u want to buy books try

www.bookdepository.com

Free shipping worldwide and basically I find every book I am looking for

elantra  thanks  發表於 14-5-22 09:41

男爵府

this one not cheap wor, you try this one

http://www.thebookpeople.co.uk/w ... 0051&langId=100

1/3 price of your existing one, but no world wide courier service, thats why i look for a courier from UK to HK

男爵府

引用:我之前係網到找到一個住英國的香港人幫我寄

原帖由 168138 於 14-05-18 發表
我之前係網到找到一個住英國的香港人幫我寄回港, 我覺得佢收得好平.
佢是每個shop收幾磅, 再加去郵局費用幾 ...
麻煩你可以 pm 資料俾我嗎?謝謝你

別墅

回覆:168138 的帖子

Can pm me...thanks

洋房

我都有興趣可唔可以PM 我

別墅

Pls PM me. Thx

複式洋房

Please PM me. Many thanks!

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

版主示:如欲索取資料請直接pm有關會員,勿於版面留下pm me等無可讀性回應推文。

由於版面充斥大量pm me等回應影響他人,現關閉本文,多謝合作。

雖然我在線,但可能行開左

首頁

尾頁

跳至