潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:Roger Vivier分享

Very nice sharing ~ thanks!RV 真的好舒服~又其時d顏色又靚又多又sharp ,我最like 佢d pink tone !而家like manolo Lu

公爵府

引用:我最鍾意的金色100mm,+我當時等足一年先買

原帖由 Wild_Lady 於 14-05-08 發表
我最鍾意的金色100mm, 我當時等足一年先買到!
金光閃閃,勁

男爵府

伯爵府

大宅

育兒性格勳章

大宅

有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章

回覆:Wild_Lady 的帖子

妳啲RV 好靚,重keep 得好好喎,同埋,妳全部都係圓頭嘅?我都剩係買圓頭,其他方呀,我都著得唔靚~
佢越賣越貴,啲b6都爭住買,做到唔憂做咁!啲qualities 又越嚟越差,款又越出越核突,今年叫做有個扣個款特別啲,但都冇吸引我再去買啦!
希望妳再發掘到新嘅靚鞋,再同我哋分享

大宅

引用:我2006年已經開始買RV,+當時佢間boutique喺

我2006年已經開始買RV, 當時佢間boutique喺Landmark地面嗰層,細間好多。當時唔係咁多人識,較小眾,係我同 ...
You spoke my mind! Except that I still find the service at both stores very enjoyable and pleasant, guess it\'s probably because I\'ve known the old staff for a long time and have also started to know the new staff pretty well. They\'re always nice to me and my family.

公爵府

引用:妳啲RV 好靚,重keep 得好好喎,同埋,妳全

原帖由 Winnie~meow 於 14-05-08 發表
妳啲RV 好靚,重keep 得好好喎,同埋,妳全部都係圓頭嘅?我都剩係買圓頭,其他方呀,我都著得唔靚~
佢越賣 ...
Hi Winnie, 我好錫鞋嘅,除膠底款,全部打晒掌,所以keep得ok。

我比較鍾意RV圓頭,其實我第一對RV係方頭平底,因太殘已經掉咗,我覺得圓頭舒服又靚啲,所以keep住買圓頭。

個牌子近一兩年係令人頗失望,有出咗名就係咁。

珍珠宮

好特別

大宅

有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章

呢對好靚好經典

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

公爵府

子爵府

禁止訪問

別墅

公爵府

其實比得起錢就得到既野都好難講矜唔矜貴
仲要又唔係真係話貴
品牌一個 生意一盤 冇話你買就唔濫人買就濫ga 喎

男爵府

好靚,好特別

男爵府

nice sharing

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 育兒性格勳章 想生BB熱投 熱血金章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章

大宅

粉紅系列好靚呀! 特別係bling bling個對~~
:-P

首頁

尾頁

跳至