影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

回覆:cocok 的帖子

無呀!可能無法代入去,所以一路睇一路飛住。反而主君就入左迷,睇完又睇

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

引用:Quote:Icsy0613 發表於 14-6-23 19:22 其實

原帖由 MC1128 於 14-06-23 發表
成日幻想換臉後的蘇大叔同女警有景轟,但到尾都好含蓄
硬係睇左換面後的蘇蘇,覺得佢唔係真嘅蘇蘇 我相信我煲劇煲到痴左

imanicegirl  Me too 我開頭都唔係好慣 成日覺得佢係崔丹尼爾  發表於 14-6-25 17:15

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 MC1128 於 14-06-23 發表成日

原帖由 birdy09 於 14-06-23 發表
硬係睇左換面後的蘇蘇,覺得佢唔係真嘅蘇蘇 我相信我煲劇煲到痴左

...
你地睇到第幾集呀? 換面? 咁驚

MC1128  sorry, 劇透咗  發表於 14-6-23 21:33

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

引用:Quote:原帖由 birdy09 於 14-06-23 發表硬

原帖由 cocok 於 14-06-23 發表
你地睇到第幾集呀? 換面? 咁驚
睇緊第五集

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 MC1128 於 14-06-23 發表成日

原帖由 birdy09 於 14-06-23 發表

...
睇完第二集! 又話唔係悲劇! 我個男神點會第二集就死左架! 我接受唔到呀!

琥珀宮

畀面勳章

引用:我剛剛完成左...\"對不起, 我愛你\".... 依家

原帖由 JSCfamily 於 14-06-23 發表
我剛剛完成左..."對不起, 我愛你".... 依家開始幽靈. 感覺好睇過."對不起, 我愛你" ...
好野,有4個人一齊睇緊了

翡翠宮

cocok 發表於 14-6-24 00:57
睇完第二集! 又話唔係悲劇! 我個男神點會第二集就死左架! 我接受唔到呀!:ba ...
跟住好緊張架,米喊住咋

琥珀宮

引用:Quote:原帖由 birdy09 於 14-06-23 發表硬

原帖由 cocok 於 14-06-24 發表
睇完第二集! 又話唔係悲劇! 我個男神點會第二集就死左架! 我接受唔到呀!:ba ...
正式嚟講死果個係崔丹尼爾,而蘇先生借屍還魂,可以安然見佢好多面。

《幽靈》好睇,韓劇第1齣跳出框框嘅劇,全無愛情線,但好緊張。我最愛蘇志燮呢個造型,乾淨俐落,好合我眼。

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 cocok 於 14-06-24 發表睇完

原帖由 SandyKL 於 14-06-24 發表
正式嚟講死果個係崔丹尼爾,而蘇先生借屍還魂,可以安然見佢好多面。

《幽靈》好睇,韓劇第1齣跳出框框嘅 ...
無間道1同face off都無咩愛情線都可以好好睇既,我會試著接受! 最緊要好睇

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

回覆:韓國劇。。。幽靈

我覺呢套超好睇
因為我唔鐘意睇愛情

男爵府

有咩新嘢介紹?

大宅

引用:我覺呢套超好睇因為我唔鐘意睇愛情

原帖由 柔伊 於 14-06-24 發表
我覺呢套超好睇
因為我唔鐘意睇愛情
好睇節奏快,可惜當時收視好似好一般

大宅

引用:Quote:原帖由 JSCfamily 於 14-06-23 發表

原帖由 cocok 於 14-06-24 發表
好野,有4個人一齊睇緊了
唉,我 load左兩日,一集都未load到 走咗去睇百年的新娘

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由 柔伊 於 14-06-24 發表我覺呢

原帖由 Icsy0613 於 14-06-24 發表
好睇節奏快,可惜當時收視好似好一般
但我覺好好睇 睇到我去旅行 一坐低就開黎睇
唔停咁追

子爵府

呢套好睇,格局新穎唔老土,緊湊明快,我覺得有d似睇美劇,當然最重要係有我男神蘇至燮,所以愛死呢套劇

大宅

回覆:Garconbebe 的帖子

好好睇,劇情很緊湊

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

睇到第四集,真係好掂

大宅

之前已看釃!!大蘇做it能手做到好似、好正!

男爵府

引用:之前已看釃!!大蘇做it能手做到好似、好正

原帖由 winwin228 於 14-07-15 發表
之前已看釃!!大蘇做it能手做到好似、好正!
睇到一半,仲覺幾好!

水晶宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

睇左二集,暫停左,得閒再睇

首頁

尾頁

跳至