自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

回覆:Siujyn 的帖子

樓主,我唔識風水,答唔到你。不過我可以話你知,佢一定系神棍囉。

珊瑚宮

環保接龍勳章

回覆:風水師 (如果咁,你仲用唔用佢)

可能佢個陣催左病位,無理由個個咁橋做手術

winghanchoy  agree  發表於 14-7-3 10:29
人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

水晶宮

回覆 Siujyn 的帖子

風水都命盤係兩樣分開,命盤詳細D睇你囉, 咁 佢要收錢都冇可厚非..但你仲敢睇佢咩...

珍珠宮

有比8字師傅,佢會夾番屋企人嘅流年擺野

大宅

信主保平安!
我以前信風水命理,拍拖來來去去得個吉,之後分手後多年無男友,又揾風水師擺桃花陣,又睇相批命,該所謂有名神算批命師重批本人注定獨身终老,無伴,又話此乃命中注定不用想结婚!
上年我咪又結埋婚,老公係基督教徒,很愛錫我,感恩!
風水命理,信,不可能有,不信則無!

求主多福!
真人真事!Amen !

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:個師傅好流料咁喎

原帖由 twinstars168 於 14-07-03 發表
個師傅好流料咁喎

simple is the best~

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

算把喇!血光都算唔到

放下自在

男爵府

風水擺設要夾屋主命盤先得架。否則人人都係買本風水書自己睇住黎擺,唔洗搵人上門睇風水啦!

大宅

引用:風水擺設要夾屋主命盤先得架。否則人人都係

原帖由 winwin417 於 14-07-03 發表
風水擺設要夾屋主命盤先得架。否則人人都係買本風水書自己睇住黎擺,唔洗搵人上門睇風水啦!

...
我就係咁諗,唔係夾自己睇黎做乜

男爵府

回覆:Siujyn 的帖子

所以換風水師啦!仲有,命盤都唔開,收成萬蚊,堅貴囉!

大宅

當時叫佢睇下做手術嘅日子有乜要注意,點知佢講到大凶特凶,千萬不可選,講到嗰日入左去唔洗出番黎咁濟,要我改手術日子。
咁我自己八卦去睇下通勝,吉日吉時,又冇沖生肖,而且已約好了手術室麻醉師要改亦不易,而且個心開始唔信佢了,最後決定唔改日子,照樣在凶日凶時做手術

手術前兩天,佢打番電話比我問改左日子未,我話改唔到,算了,生死有命,交比個天。
知道我如期手術後,點知佢又轉口風叫我帶啲嘢喺身就可以化解⋯因為咁,我至「銀」住喺心,後來越諗越唔對路

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

kiwibaby2014 發表於 14-7-3 09:36
信主保平安!
我以前信風水命理,拍拖來來去去得個吉,之後分手後多年無男友,又揾風水師擺桃花陣,又睇相 ...
風水命理,信,不可能有,不信則無!<---------你呢句好正!

我覺得命中注定要發生既,一定會發生,冇得避!

謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

伯爵府

畀面勳章

引用:是咁的,我老闆用開,佢介紹我用呢個風水師

原帖由 Siujyn 於 14-07-03 發表
是咁的,我老闆用開,佢介紹我用呢個風水師,咁我公司同屋企都每年搵佢睇……公司加屋企每年約一萬蚊(已經 ...
唔會用。

伯爵府

畀面勳章

引用:是咁的,我老闆用開,佢介紹我用呢個風水師

原帖由 Siujyn 於 14-07-03 發表
是咁的,我老闆用開,佢介紹我用呢個風水師,咁我公司同屋企都每年搵佢睇……公司加屋企每年約一萬蚊(已經 ...
唔會用,你每年將嗰一萬蚊捐出去做善事對你幫助仲大。

禁止訪問

大宅

引用:Quote:Siujyn 發表於 14-7-3 11:13 當時叫

原帖由 PoPoOk 於 14-07-03 發表
可唔可以開佢嗰名啊?
我唔會開佢名,因為佢都出名的,幫好多集團睇的~

翡翠宮

都唔知係咪跟佢d擺位先出事喎,你地有事咪可以乘機作一筆囉!千其唔好俾自己時辰八字佢搞添呀!

世上已無安樂土,人人以傷人為樂

大宅

引用:Quote:原帖由+Siujyn+於+14-07-03+發表是咁

原帖由 無氣同你講 於 14-07-03 發表
唔會用,你每年將嗰一萬蚊捐出去做善事對你幫助仲大。
你又講得有道理喎

大宅

引用:都唔知係咪跟佢d擺位先出事喎,你地有事咪

原帖由 carng.ng 於 14-07-03 發表
都唔知係咪跟佢d擺位先出事喎,你地有事咪可以乘機作一筆囉!千其唔好俾自己時辰八字佢搞添呀!

...
唉~你講中左我心「銀」住嘅重點

首頁

尾頁

跳至