跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆:7月19-20號(星期五-六)晚,同樂軒打邊爐之夜!

ok thx . see u all soon.

公爵府

引用:ok thx . see u all soon.

原帖由 1mocha 於 14-07-09 發表
ok thx . see u all soon.
如果到時記得,攞返几塊鏡比你。

Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

伯爵府

引用:Quote:原帖由 1mocha 於 14-07-09 發表ok

原帖由 Mrs.Kangaroo 於 14-07-09 發表
如果到時記得,攞返几塊鏡比你。
謝謝你

別墅

回覆:7月19/20號(星期五/六)晚,同樂軒打邊爐之夜!

各位JM,我已於「八樂居」下了$50訂金,當晚出席將有17人但希望大家唔好介意坐得逼小小因我只訂了張16人檯,我目的係想大家都傾到計希望好過分兩張檯!

地點: 八樂居 (Paddy\\\'s Market樓上)
拍車: $5 @ Paddy\'s Market level B2/B3
日子:7月19號 星期六
時間: 6:30pm
留名: Baby Kingdom
人數: 17人 (13大4小)

出席名單:

Princema x 3
Christinenstar x 1
Mrs.Kangaroo x 1
bigbigwong0115 x 3
Lower_Primary x 2
1mocha x 1
Ivycky x 3
JamesFoo x 3

到時見!不見不散!

伯爵府

引用:各位JM,我已於「八樂居」下了$50訂金,當

原帖由 Princema 於 14-07-13 發表
各位JM,我已於「八樂居」下了$50訂金,當晚出席將有17人但希望大家唔好介意坐得逼小小因我只訂了張16人檯 ...
到時見,泊車係入停車塲取飛,再比酒樓吸飛?

公爵府

引用:各位JM,我已於「八樂居」下了$50訂金,當

原帖由 Princema 於 14-07-13 發表
各位JM,我已於「八樂居」下了$50訂金,當晚出席將有17人但希望大家唔好介意坐得逼小小因我只訂了張16人檯 ...
Thanks. see you then

Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm

男爵府

1mocha 發表於 14-7-13 11:19
到時見,泊車係入停車塲取飛,再比酒樓吸飛?
yes, you need to pay that when we finish our dinner ^^

子爵府

親子王國15週年勳章

Princema 發表於 14-7-13 07:54

請問可以加多位嗎?我老公都想嚟。

男爵府

Lower_Primary 發表於 14-7-15 09:53
good, at least one man i can talk too ^^"

子爵府

親子王國15週年勳章

JamesFoo 發表於 14-7-15 08:05
good, at least one man i can talk too ^^"

你同我地都幾好傾吖 ^^

別墅

引用:Quote:Princema+發表於+14-7-13+07:54+各位

原帖由 Lower_Primary 於 14-07-15 發表
當然可以,歡迎歡迎,出席名單有少許改動:

新出席名單如下:

Christinenstar x 2
Lower_Primary x 3
1mocha x 1
Ivycky x 3

total : 16人 (13大3小)

Lower_Primary   thank u  發表於 14-7-15 08:37

男爵府

引用:+本帖最後由+Lower_Primary+於+14-7-15+08:

原帖由 Lower_Primary 於 14-07-15 發表
因為女人主導下工作,當然知道怎樣和女人溝通^^

Lower_Primary  wow,咁多女士 around 我老公會好羨慕   發表於 14-7-16 06:31
Princema  當晚會有4位男士... 計埋你就5位!唔洗擔心!  發表於 14-7-15 15:29

別墅

Reminder: 星期六gathering...

地點: 八樂居 (Paddy\'s Market樓上)
拍車: $5 @ Paddy\'s Market level B2/B3
日子:7月19號 星期六
時間: 6:30pm
留名: Baby Kingdom
人數: 16人 (13大3小)

final出席名單如下:

Christinenstar x 2
Lower_Primary x 3
1mocha x 1
Ivycky x 3

不見不散!

複式洋房

回覆 Princema 的帖子

我都好想黎, 不過星期六晚有frd結婚... 希望下次快d再攪啦

Princema  我都希望!  發表於 14-7-18 08:19

伯爵府

下次我都要 join 呀

Princema  期待!  發表於 14-7-18 11:39

子爵府

親子王國15週年勳章

唔好意思,老爺個社團有緊急會議今晚不能來,我地只得兩位。對唔住,打搞晒!

Princema  無問題!今晚見!  發表於 14-7-19 13:43

別墅

今晚gathering順利完滿結束,多謝各位賞面,期待下次再聚!

公爵府

引用:今晚gathering順利完滿結束,多謝各位賞面

原帖由 Princema 於 14-07-19 發表
今晚gathering順利完滿結束,多謝各位賞面,期待下次再聚!

...
thank you for organising the dinner. enjoyed it very much. 好飽呀。

伯爵府

引用:今晚gathering順利完滿結束,多謝各位賞面

原帖由 Princema 於 14-07-19 發表

...
期待下次。

伯爵府

今晚的打邊爐「正」嗎?多唔多野食呀?

首頁

尾頁

跳至