美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

牛奶蕉 發表於 14-7-8 17:21

哦明白明白, 等我有機會去試下堂先~

男爵府

引用:回覆+Suki_zuky+的帖子C加洲就有$1000兩個

原帖由 牛奶蕉 於 14-07-08 發表
回覆 Suki_zuky 的帖子

C加洲就有$1000兩個月任玩試用套票你可以試下~不過自己小心D唔好比PT溶左. ...
好喎!但要試就要搵個tough ge fd陪我,哈哈。
獅子病?係咪城市銀行?定獅子銀行

伯爵府

引用:回覆 Suki_zuky 的帖子C加洲就有$1000兩個

C加洲就有$1000兩個月任玩試用套票你可以試下~不過自己小心D唔好比PT溶左. ...
C記有呢樣野?請問網上定要找sales架

為了二小豬三小豬做了全職奴婢;好彩大豬生生性性^^

大宅

珠豬媽 發表於 14-7-8 17:59
C記有呢樣野?請問網上定要找sales架
直接原有會員賣禮卷送比朋友試玩~

大宅

Suki_zuky 發表於 14-7-8 17:50
好喎!但要試就要搵個tough ge fd陪我,哈哈。
獅子病?係咪城市銀行?定獅子銀行

城市銀行=獅子病試玩還試玩......小心銀包D卡

...

男爵府

引用:Quote:Suki_zuky+發表於+14-7-8+17:50+好喎

原帖由 牛奶蕉 於 14-07-09 發表
其實我主要係想做yoga, 有以下要求,唔知會唔會太過分,哈哈。
1. 一個月上4-5堂
2.每堂唔太貴,最好可以月繳
3. 上堂環境舒服(因為見有jm話如果會所的yoga班費用會好平,但我都冇可能join)
其實我真係咩都唔識,請大家見諒

大宅

張心比己個個都想係咁
不過我就唔知邊到有
您寫出來其他MJ睇到都會介紹呀!
希望有人幫到您啦
再唔係~暫時買試玩票試下先攞

伯爵府

引用:Quote:珠豬媽 發表於 14-7-8 17:59 C記有呢

直接原有會員賣禮卷送比朋友試玩~
唔該你

伯爵府

引用:Quote:原帖由 牛奶蕉 於 14-07-09 發表其實

原帖由 Suki_zuky 於 14-07-09 發表
其實我主要係想做yoga, 有以下要求,唔知會唔會太過分,哈哈。
1. 一個月上4-5堂
2.每堂唔太貴,最好可以月 ...
我而家就係月繳的,每堂100…環境乾淨,但其實yoga係要夾老師,要夾同學,一個好的老師會知你的progression,limitation,會幫到你。唔夾的,嚴重係上黎會整傷你。。所以要有耐性,唔好試一個,唔夾,就放棄

禁止訪問

大宅

珠豬媽 發表於 14-7-9 01:15
我而家就係月繳的,每堂100…環境乾淨,但其實yoga係要夾老師,要夾同學,一個好的老師會知你的progression ...

請問可否 pm 邊度上堂等資料?? thanks~~~
;-) 大家記得每天用微笑面對每一天...

男爵府

引用:回覆+Suki_zuky+的帖子張心比己個個都想係

原帖由 牛奶蕉 於 14-07-09 發表

張心比己個個都想係咁
哈哈,係丫,呢個世界冇咁大隻xx隨街跳

禁止訪問

回覆:牛奶蕉 的帖子

侯爵府

環保接龍勳章

我係MYOXX上, PEAK HOUR實難BOOK,
晚6-7, 730-830都好FULL, 唯有做845.
咁730可以上下跳舞呀.. PILATES咁.
無計, 度度都係咁上下, 有得上就算.

我見有D靚姐好勁,
D堂有部份係俾ONLINE BOOKING,有部份係WALK-IN.
靚姐可能係住附近或係附近返工,
一早就去CENTRE ,BOOK咗WALK-IN.
跳舞班係有排NUMBER,
我聽到佢地話上午9點嚟BOO係NO.1.

伯爵府

引用:我係MYOXX上, PEAK HOUR實難BOOK, 晚6-7, 7

原帖由 onlam2005 於 14-07-09 發表
咁730可以上下跳舞呀.. PILATES咁 ...
佢地去等閘開架

牛奶蕉    發表於 14-10-11 11:49
aleung08  聽聞係一早瞓係街等開門  發表於 14-7-10 01:03

大宅

onlam2005 發表於 14-7-9 12:24
咁730可以上下跳舞呀.. PILATES咁 ...
問題是全港收費最貴!!puer一個月等於c記/p記兩個幾月......又越來越差
點解要雙倍價錢?

大宅

Suki_zuky 發表於 14-7-9 12:17
哈哈,係丫,呢個世界冇咁大隻xx隨街跳
其實真係周圍玩下試岩,知道自己興趣同投入程度,先買身...................
puer真係好表面
好多會員都一肚氣!!

伯爵府

引用:回覆 KAY+2 的帖子係呀!起碼上兩堂第一堂是

回覆 KAY+2 的帖子
你係咪LP?通常上啲咩堂?
除左hot,其他堂我wait到位呀(放工後)
連堂都有平日同假日都有呀

如果連堂,我通常會上一堂flow多嘅堂,跟住上yin,效果特別好(通常係同一個教師)
Pure真係唔多執,有肯教嘅已經係好好

如果要執,尖咀有印度老師會每個學生遂個執,但你預左要hold個pose好耐因為佢真係一個一個執晒成班幾十人

其實我都諗緊續唔續...

伯爵府

引用:Quote:原帖由 牛奶蕉 於 14-07-09 發表其實

原帖由 Suki_zuky 於 14-07-09 發表
1. 一個月上4-5堂
2.每堂唔太貴,最好可以月 ...
大部份小班都可以滿足到你要求
通常環境好少少嘅around100~130堂(視乎買嘅堂數)
其實喺Facebook search yoga/瑜伽都搵到一咋
大型瑜伽中心係for啲人去練習同成日上堂會抵啲

伯爵府

引用:Quote:牛奶蕉 發表於 14-7-8 14:36 回覆 KA

原帖由 aleung08 於 14-07-08 發表
但有啲動作好難自己練…?如headstand(我真係好驚斷頸

首頁

尾頁

跳至