自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:佢非禮我!

有相!報警!等警察拉左呢個賤人

珍珠宮

2024年龍年勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我成日行個條橋架!死咸濕佬

伯爵府

, 大聲嗌 "咸濕佬", 摸夠未呀! 死變態!
要未D下馬威佢睇, 睇下佢下次仲會唔會咁

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

係咪摸pat? 真係好危險,摸pat唔洗大動作,有事同警察講唔小心撞到,通常無事!

我是一隻喵

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

報警啦

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 分享愛 想生BB熱投 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

報警摸兩次點唔小心呀!
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

大宅

呢條天橋我已經中過幾次招!!

珍珠宮

公爵府

咁多人pk 又唔見佢pk

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

lovedith 發表於 14-7-16 11:15
呢條天橋我已經中過幾次招!!
咁危險

珍珠宮

條友樣衰兼賤格!!!
節錄自: 戲班小子歌詞
禍福得失睇開啲 人生好比一齣戲
幸福不一定由天賜 成功半人事
儘管今天不開心 誰保他朝不得意
暫短的好運誰可恃 贏得幾多次
滄桑多變 世事傳奇 只要努力肯衝刺
一翻跟斗幾個際遇 時來運到即沖天飛

水晶宮

報警啦.
有圖,報左警,未必即時捉到佢,但第時有第二個受害者及時大叫、報警,警方可以charge佢兩條非禮罪,咁就入硬啦!

公爵府

下次攞定個大袋裝d 重嘢係裡面, 電話唔好放裡面, 佢high 你第一次成個袋fing 埋佢度, 佢扮無知你都可以扮意外, 本能反應最好佢同你嘈, 你大條道理報警話佢非禮, 佢唔出聲就知自己身有屎

瑪瑙宮

引用:呢個人!!!摸兩次!!

原帖由 lovedith 於 14-07-16 發表
呢個人!!!摸兩次!!
你有冇追住鬧佢

大宅

引用:有相!報警!等警察拉左呢個賤人

原帖由 peaceaa1122 於 14-07-16 發表
有相!報警!等警察拉左呢個賤人
X2

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:lovedith 的帖子

別墅

引用:下次攞定個大袋裝d 重嘢係裡面, 電話唔好放

原帖由 月光兔 於 14-07-16 發表

下次攞定個大袋裝d 重嘢係裡面, 電話唔好放裡面, 佢high 你第 ...
加多個榴槤殼添!C咸濕佬!

男爵府

OMG, 我每天行呢條路返工,聼日留意下。支持樓主報警!!

大宅

我係驚到個人無血到………………

首頁

尾頁

跳至