心聲留言

跳至

首頁

尾頁

公爵府

回覆:心態改變了, 唔想自己一個人了......

真係隨緣啦~唔—定要外表出眾先可以揾到另一半,眼見好多普普通通既,—樣可以遇到一個好錫佢既人

男爵府

多d去朋友的聚會, 同時又表達想找個伴,朋友自然會搭下路。
參加興趣班、進修都可以,看緣份

眼見幾多朋友樣身材麻麻地的朋友,性格開朗善良、捱得、隨和,都找到好伴侶。
性格決定命運。

複式洋房

回覆:smile321 的帖子

三十幾歲時,我都好似你咁諗,我覺得自己做硬姑婆,自我安慰話係自己唔嫁,其實自己呃自己。

上網識到而家的老公,嫁左快八年了,非常恩愛,老公仔、屋仔、車仔、貓仔樣樣齊,好感恩。

緣份話來就來,不過都要自己積極去識人架
希望你快啲成功

kcxoxo  恭喜你 好羨慕  發表於 14-9-8 14:29

禁止訪問

大宅

擴闊生活圈子, 參加多點活動, 唔好諗住識目標咁去, 係真係自己想去想參與的活動, 就算遇不上真命天子, 都識到一班生活上有話題的朋友.

男爵府

呢個世界得懶女人,無醜女...

無睇tvb沒女嗎?

你肯整容, 化妝, 外表點都不成問題...

最緊要你愛自己,對自己有信心,你周邊才會有人被你吸引的,

最緊要唔好自大,自私,要多為人著想,人地就會見到你的好

王國會長

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 大廚勳章 王國會長 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 笑得好勳章

正所謂有心吾怕遲,支持您﹗

先擴闊生活圈子,再等待緣份來臨吧。

子爵府

回覆:smile321 的帖子

我都同意不要對婚姻,對另一個人有太高的期望,有一個好嘅伴係幸福,搵到好嘅固然係好。但一個人都不一定過得唔好,一個人有一個人嘅好。可以去爭取,但不要勉強,平常心去處理。

其實我覺得人年紀大了,身邊嘅人生活嘅步伐好難跟自己相近,各有各的包伏,結左婚好,單身也好,都要學習面對孤獨同寂寞。

男爵府

上網識

禁止訪問

水晶宮

go to church

伯爵府

唔靚唔緊要,五官端正未得囉!

之但係要包容下如果自己唔係明星靚女,就唔好要求揾個俊男靚仔。我認識一位姐姐都4x到尾,因為後生時雖然不標誌,但頗有學識就曾經揾到一個靚男友,可惜拍拖幾年後(約3x頭),男友都係愛靚女既,而且唔想咁快結婚安定,就分左手。
姐姐自此雖無自暴自棄,但一直放不下對靚仔執著,本來巳經不標誌,再加上後生時自信天然美,唔化妝打扮著衫,唔肯走秀氣小女人路線,年紀越來越大就越走樣,咁試問有幾多高大靚仔有錢的男人會鐘意而家既姐姐????

大宅

謝謝各位的留言, 因為工作太忙的關係, 所以現在才有時間留言.

最近在自己鼓起勇氣下, 終於認識到一個男仔, 不過暫時都未知道能否成功.
希望在雙方努力灌溉下, 小樹苗會有成長的一天.

男爵府

回覆:MKma 的帖子

係呀,我絕對同意,尤其依家社會咁多怨氣,返屋企都好想放鬆心情啦!

別墅

睇街上拍拖既情侶都唔係個個靚仔靚女啦,唔好因為外表影響話難拍拖。
一個人性格開朗,想法正面都好吸引人架。

禁止訪問

男爵府

MommyPanel勳章 育兒性格勳章

你估個個有 BF/ C6 既女人都樣靚身材正咩?

唔係個個男人都有自信搵到個樣靚身材正既女友/老婆架?

心地好, 開朗, 個人整潔 ... 唔難架

加油

大宅

唔岩就咪拍,
一拍就要快d成。
快則幾個月,
遲則一年有結果,
唔好拍十年八年喎。

首頁

尾頁

跳至