單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

點解一定要徵AVENT 烚奶樽煲,其他奶煲唔得??-( ?-(

大宅

原文章由 肥pat 於 07-12-19 00:32 發表

奶粉我無諗過要靠任何人!!
我依家開始都唔需要你地既野!!
或者我應該係要聽個社工講!!
俾阿b人領養, 對佢對我都好!!!

肥pat
咁你都唔駛發晦氣 要將BB比人(你咁對佢又於心何忍)
好明白你想將最好的野比BB用!
但係你POST係度一定會有人比意見
你條路大把人都係咁行過!
只不過d mami想以過來人的身份去幫你!

其實應該咁 你想要的野如果無人可以比到你
咁你不防用咁多mami比你的方法!大家都係咁揍大d仔女
又唔係一定要用牌子野/最好的野先可以揍得大d仔女
只緊要仔女健康已經夠!

慘過你比你過得唔好的人大把 每個人都有自己生活方式!
每個人都想生活過得好 不過命裡有時中需有 命裡無事就莫強求!

竟然你都決定左生 就要負番個責任 呢段時期係難過 當你走過左 你就唔覺得係d咩難事 只要有心人 世上無難事!

而且天下無教不到的孩子 只有不會教的父母!

從陀BB起都係由零開始 咩都唔識!咁咪從過來人身上學囉!(我都係咁架咋!)
我的小朋友衫有好多都係親子王國的有心人送架 
食就唔可以慳(健康係財富)其他衫褲物品用品慳得都應慳!
希望你唔好介意 我講左咁多廢話 只係想你明白 可以用得將就用住先!我兩個小朋友都係咁揍大!大家加油啦! 

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唔係個個都餵到人奶架,好似我咁就餵唔到喇,不過樓主真係要諗清楚,阿b出世後,應該點安置好呢??
原文章由 guilty 於 07-12-19 00:50 發表
人奶咪唔使$
又連$35的奶樽煲,咩暖奶器都可以慳返..
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

禁止訪問

大宅

原文章由 肥pat 於 07-12-18 01:17 發表
出年三月三十日就係預產期喇!!!
知道有左咁耐都未曾開心過!!:cry: :cry:
好驚自己一個攪唔掂個b!!

依家想預備定d bb用品!!
唔知有無人可以送出二手用品呢??

想要一個電消毒奶樽煲!!
一個暖奶器!!!
bb床上用品!!!
另 ...

我有d生完bb用嚟鋪床個d....
(生完bb防過低個d)
我個時生完用左一張都無用.....
決心忘記~收拾心情~要努力慢慢走出呢個困局

大宅

原文章由 lmk 於 07-12-19 11:07 發表
ME TOO 餵唔到

餵到人奶好叻叻ge~~~

好欣賞d人奶ma

不過, 要湊到bb肥肥白白都唔容易ge~~ 所以都叻~~~

我試左3日...
不過無奶餵唔到.....
決心忘記~收拾心情~要努力慢慢走出呢個困局

大宅

....................

[ 本文章最後由 jjbby 於 07-12-31 11:26 編輯 ]
我不是任你處置
專借吾還

首頁

尾頁

跳至