自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

回覆:如果你地c6將重要密碼都係寫ex生日咁多年,會嬲嗎?

我自己都用緊自己加ex既生日做其中一個pw,冇諗住改,
習慣左,費事改,唔係仲有d咩

水晶宮

死啦,我都係貪方便用有關ex嘅嘢做pw,唔係對佢仲有嘢,只係一用用左好耐唔想轉,唯有唔比c6知,免麻煩

男爵府

引用:我有個朋友發現佢c6所有提款卡都仲係用緊佢

原帖由 HaTsang 於 14-09-22 發表
我有個朋友發現佢c6所有提款卡都仲係用緊佢加初戀情人生日做密碼,近日两公婆想搞小生意開嘅新戶口密碼都係 ...
用開懶得改還好,新開的都,用真的說不過去。既然女友介意,好應該照顧對方感受。

男爵府

下?我都係用我以前暗戀個男仔的生日做密碼,因為記慣記熟,唔覺有問題,每個人都有過去,難道你無嗎?何況我覺得個男人只係怕唔記得先重用個密碼,人愈大,記性會愈差,有時新嘅野真係記唔到入腦的,寫定係銀包又危險,女人有自信點,係一啲小問題上大方點,男人才會覺得你可愛。。。

水晶宮

我有個朋友發現佢c6所有提款卡都仲係用緊佢加初戀情人生日做密碼,近日两公婆想搞小生意開嘅新戶口密碼都係 ...
係男人角度,呢d只不過係數字,唔想再記新密碼。 基本上,男人某程度上處理事件係\"懶\",\"是但\"。

天空之城, 快樂之地

大宅

其實可能用惯左,我自己都同ex有個共同密碼,咁多年我用惯左都冇改

myaisha0435  X2  發表於 14-9-22 09:31

子爵府

我小氣,㑹嬲!

珍珠宮

如果我c6咁做,佢一定
我冇迫我c6要用我生日日期做pw,但係一定唔可以用其他女人既生日日期囉(佢阿媽除外),咁即係佢無時無刻諗住第2個女人既生日jei

珍珠宮

畀面勳章

唔會,好多時只係背熟左廢事改

反正。。。唔好話ex生日,我連佢個樣都唔知,

跟本有問過呢d

男爵府

嬲爆

男爵府

水晶宮

我個密碼係一個好朋友個名..(真係撞到世界末日都估唔到架ma)
請問 究竟嬲唔嬲好呢..
我覺得好少事, 唔中意果個人, 只係一堆易記既數字。

子爵府

老實講,女仔真係會嬲,係一件好正常既事
男仔唔改亦都係好常見既事,因為懶,未必有其他意思

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:HaTsang 的帖子

我會嬲啊

男爵府

畀面勳章

我會直接同佢講唔開心,希望佢可以改返我生日。
睇佢改唔改

男爵府

我覺得用開唔改都唔出奇~
但新戶口都用就唔好喇!

水晶宮

會唔開心但唔會嬲
我老公一直用緊佢刻骨銘心初戀女友改既花名做網名,新開如是
咁多年來無乜感覺嚕

我好百搭o架! 煲魚,煲牛,煲瘦肉,煲甘荀乜都得!!

珍珠宮

有乜好嬲。。。我用了ex 的电話號or 紀念日做password 只因好記及懶create (create 太多combination盞唔記得)

唔好唸多。。。有好多男人好怕女人太小心眼

男爵府

回覆:kittyartemis 的帖子

我覺得提款卡經常用,唔會唔記得,連開鋪頭新戶口都用,女方以後都會用呢張卡,我就有點接受唔到

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

我都用慣唔會改

改左出事實後悔

我是一隻喵

首頁
12345...9

尾頁

跳至