夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 lovelykitty 的帖子

大宅

食得好勳章 美好大世界2017勳章 BK Milk勳章

回覆:電話set password

明白你個心會唔安樂,但係set唔set都唔好去睇會好d,始終check佢野唔係好事。

男爵府

引用:Quote:理想師奶仔 發表於 14-10-31 10:52

原帖由 lovelykitty 於 14-10-31 發表
既然信...點解要password呢???比個password你又如何呢??
如果佢係有女人既,..見到你之前del哂d msg,
又同 ...
答得好好!
成日check 住晒又管埋男人既電話,我係女人都覺得d 女人好煩

複式洋房

引用:如果c6電話set password而唔俾你知,你會點

原帖由 理想師奶仔 於 14-10-31 發表
如果c6電話set password而唔俾你知,你會點諗呀?我有問過點解唔俾得我知,佢話有個全男班既朋友group會講 ...
我同你反轉,我set左吾俾佢知,佢好嬲,我話要私隱,因有時有心事同家姐傾,而且仲可以電話睇到email,有D秘密吾想佢知,相反我知佢密碼,但我吾會睇佢D野,甘樣是錯嗎?

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+lovelykitty+於+14-10-31+發

原帖由 UniqueS 於 14-10-31 發表
答得好好!
成日check 住晒又管埋男人既電話,我係女人都覺得d 女人好煩
有時男友話約咗朋友食飯,其實我都好想知係男定女,單獨定一班人,但佢唔主動講,我都唔多問。
問又点呢!佢話男,會信嗎?話一班人又會信嗎?係唔信嘅,佢点講都唔會信,所以信嘅就無咩值得問啦。

別墅

我個老公一向都係用我生日做password, 點知有次我心血來潮睇佢電話,見到佢個賤精朋友,問佢劏雞後報告,我質問佢,佢話冇做過,佢話呢D係男人之間傾計的方式,我話唔通下次見到99, 我問佢你今日叫左鴨未? 我老公死口唔認,仲話我冇事揾事嘈,而家仲將部電話set左指紋,激死我。

珍珠宮

好明顯有野唔想你知,咁我覺得離唔開係“女人“?

成班狗公discuss g?賽後報告?

珍珠宮

引用:我個老公一向都係用我生日做password, 點知

原帖由 ilovebobo 於 14-11-02 發表
我個老公一向都係用我生日做password, 點知有次我心血來潮睇佢電話,見到佢個賤精朋友,問佢劏雞後報告,我 ...
但應該朋友知距有叫過,先叫雞後報告

子爵府

我老公有set,佢有講我知密碼,不過我都唔會check,所以比唔比都冇所謂

別墅

引用:Quote:原帖由 ilovebobo 於 14-11-02 發表

原帖由 BIGPAT 於 14-11-02 發表
但應該朋友知距有叫過,先叫雞後報告
果次佢覆賤精\"冇啦\",但係我覺得佢今次冇,但係之前有,否則人地點會咁問

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 BIGPAT 於 14-11-02 發表但應

原帖由 ilovebobo 於 14-11-02 發表
果次佢覆賤精"冇啦",但係我覺得佢今次冇,但係之前有,否則人地點會咁問

...
Exactly

男爵府

畀面勳章 陪月勳章

綜合各位既意見,我覺得好茅盾,婚姻應該係坦承,互相信任!
佢肯俾password我:係代表佢冇嘢呃我,可以信任,但係其實佢可以delete哂d嘢唔俾我發現!
唔肯俾password我:係真係只係因為朋友秘密,定係佢自己有秘密唔俾得我知?
每個人應該有私隱,咁又點做到坦承?冇坦承又點做到信任?
內心好亂ing.....

首頁

尾頁

跳至