跳至

首頁

尾頁

子爵府

係喎~生日party有比賽呀,仲趕得切噃
各位生日會參加者...我哋生日會有一個”最開心笑容BB選舉”,所以請各位
將(A) 一張你哋認為BB笑得最開心嘅大頭相(為咗公平起見..要近照)
同(B)一張家庭合照
E-MAIL到
[email protected]

請於3月20日前提交...多謝合作!

提交咗資料嘅朋友,我今日E-MAIL咗一啲生日會嘅優惠俾你哋,你哋快啲CHECK下啦!有問題可以聯絡我架!

原文章由 HeiPuiPa 於 08-3-19 01:03 發表

Ha, ha, 家住荃灣,近南豐中心;我太太知我上BK , 但她上班時,沒法上網的。
有時間,大家帶 BB 聚聚!

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 babushka 於 08-3-19 00:25 發表
welcome to the 04/07 c9團

係04/07最緊要唔好寫錯字, 如果唔係會比老師或班長等等的同學

快D收番把刀先啦..........等佢寫錯字先嘛

公爵府

原文章由 小倩 於 08-3-19 00:21 發表

錯啦!!!
未生之前已經有爸爸上嚟talk啦~
佢就係ankle嘞!!
我仲問做咩之前係爸爸, 突然變性變咗媽媽上O架!!

老師 我都記得

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 小倩 於 08-3-19 00:21 發表

錯啦!!!
未生之前已經有爸爸上嚟talk啦~
佢就係ankle嘞!!
我仲問做咩之前係爸爸, 突然變性變咗媽媽上O架!!

老師,可能E+有D係爸爸我哋唔知呀!

子爵府

原文章由 醜樣豬 於 08-3-19 09:20 發表

吓,唔係嘛,我地叫佢地c6,咁佢地點叫我地?? ....CP??

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 醜樣豬 於 08-3-19 09:20 發表

我隻佬咪有睇囉~
追post仲貼過我

子爵府

原文章由 小倩 於 08-3-19 09:30 發表

我隻佬咪有睇囉~
追post仲貼過我

咁佢淨睇?双計................

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

我隻c6都成日黎睇架, 不過我唔俾佢留言,
(我隻6好八架, 成日週圍睇野,)
驚俾佢攪到亂晒~~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 chunyatmama 於 08-3-19 09:23 發表

吓,唔係嘛,我地叫佢地c6,咁佢地點叫我地?? ....CP??

c9囉~

公爵府

原文章由 ankle 於 08-3-19 09:41 發表
我隻c6都成日黎睇架, 不過我唔俾佢留言,
(我隻6好八架, 成日週圍睇野,)
驚俾佢攪到亂晒~~

He can use the other login name.

王國長老

原文章由 小倩 於 08-3-19 09:44 發表

c9囉~

係靚C9

王國長老

原文章由 小倩 於 08-3-19 09:30 發表

我隻佬咪有睇囉~
追post仲貼過我

小心講嘢

子爵府

好媽媽勳章

傻爸都有上嚟周圍八, 不過佢唔會留言, 因我恐嚇佢如我部電腦有任何差池就為佢事問, 噚晚佢又整壞咗佢部電腦喇, 今晚要我幫佢整:;pppp: :;pppp:

王國長老

原文章由 chunyatmama 於 08-3-19 09:34 發表

咁佢淨睇?双計................

哼~ 你咁對佢, 一陣佢話唔同CY影相 :;pppp::;pppp::;pppp:

王國長老

原文章由 小倩 於 08-3-19 09:57 發表

哼~ 你咁對佢, 一陣佢話唔同CY影相 :;pppp::;pppp::;pppp:

寧采臣影D相好靚架

珍珠宮

LINK呀mouth: mouth:

原文章由 Cammy3007 於 08-3-18 10:28 發表

我咪比咗條ling你囉, 下面的post click入就得

珍珠宮

哈哈...係靚C9

原文章由 babushka 於 08-3-19 00:25 發表
welcome to the 04/07 c9團

係04/07最緊要唔好寫錯字, 如果唔係會比老師或班長等等的同學

珍珠宮

唔該EMILY 仲有優惠..快啲E埋啲資料俾我啦

原文章由 EMILYYWN 於 08-3-19 01:43 發表
係喎~生日party有比賽呀,仲趕得切噃
各位生日會參加者...我哋生日會有一個”最開心笑容BB選舉”,所以請各位
將(A) 一張你哋認為BB笑得最開心嘅大頭相(為咗公平起見..要近照)
同(B)一張家庭合照
E-MAIL到
bk0704mami@ ...

珍珠宮

原文章由 醜樣豬 於 08-3-19 09:46 發表

係靚C9

王國長老

原文章由 朗仔媽 於 08-3-19 10:58 發表

你遲咗少少喎.......

首頁

尾頁

跳至