自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

回覆 mamimuimui 的帖子

我會行開.. 扮見唔到~~ wakaka
我真係好唔like 聽電話...

但公司個d 又ok~~

可能我覺得有用啦

大宅

醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆:唔鍾意接電話

我反而唔鐘意接家居來電,家陣都係手電同鑊鴨多,家居來電十居其九都係訪問推銷私人號碼又block唔到,唯有唔聽!

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

我有呢個問題,好驚人打俾或者wtsapp我,除左老公外. 老公成日話我都唔知要個電話黎做乜,d朋友永遠搵唔到我

男爵府

畀面勳章

我會呀

水晶宮

冇呀

男爵府

會,我應該有焦慮症,每次電話響,我個心會震一震,嚇一嚇,因為每次都好驚係屋企人有事,因我冇咩朋友好少用電話聯絡。

大宅

冇喎

男爵府

Meowmeowbb 發表於 14-11-14 11:14
回覆 mamimuimui 的帖子

我會行開.. 扮見唔到~~ wakaka

我有諗過可能係我潛意識覺得一有電話即係有人搵我幫手, 做呢樣做果個, 我就覺得好煩~

但返工就收得人工預左要做野可能好啲.

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:mamimuimui 的帖子

我唔會, 但會即時睇來電係邊個打嚟, 最驚阿仔學校打嚟

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:我只怕半夜電話嚮,多數無好野

原帖由 koala904 於 14-11-14 發表
我只怕半夜電話嚮,多數無好野

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

冇喎,反而唔鐘意whatapp,講電話好d

大宅

熱血勳章

引用:有冇人同我一樣唔鍾意接電話

原帖由 mamimuimui 於 14-11-14 發表
有冇人同我一樣唔鍾意接電話? 手提電話一響就好緊張,如果係c6打黎仲會好燥,覺得好煩。有時聽到響仲會心跳 ...
我 我—直都好怕講電話 但whatsapp ok 有時真係會睇住個電話響好耐都唔想聽 等佢收線 留言 我再whatsapp回覆 所以我電話直情無set響聲 好多時都唔知有電話 我都唔知點解 可能鍾意寫野 唔鍾意講野

侯爵府

Catrabbitc 發表於 14-11-14 11:28
我有呢個問題,好驚人打俾或者wtsapp我,除左老公外. 老公成日話我都唔知要個電話黎做乜,d朋友永遠搵唔到 ...
same..................
以前很不喜歡接電話,現在很憎wtsapp,好煩~

只要堅持相信神 是愛我,為我捨己
《麥田裏的守望者》為世界貢獻了一個詞語:守望。教育不是管,也不是不管。在管與不管之間,有一個詞語叫“守望“。

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:有冇人同我一樣唔鍾意接電話?+手提電話一響

有冇人同我一樣唔鍾意接電話? 手提電話一響就好緊張,如果係c6打黎仲會好燥,覺得好煩。有時聽到響仲會心跳 ...

simple is the best~

公爵府

引用:有冇人同我一樣唔鍾意接電話

me2

大宅

我最憎電話響,更加討厭有人留言,職業病,公司成日要講電話,放咗工就好厭惡電話聲,所以我手機長期震機

大宅

我,特別一啲明知佢係悶冇野做打黎搵你吹水既fd,聽左都唔知點cut佢線,如果唔聽佢仲會係whatsapp度問你做咩唔聽電話有時想一個人靜下真係唔想講任何野

大宅

回覆 maggieddie 的帖子

me2~~~我鐘意寫野... 我同你一樣...
你文唔文靜?

男爵府

熱血金章 畀面勳章

我都係唔鐘意接電話,所以個電話長期靜音,我揀電話黎聽。

首頁
12345...6

尾頁

跳至